fbpx
Skip to main content
recruitment marketing

Uitbesteding van recruitment marketing

Het uitbesteden van je recruitment marketing is lang niet zo gek! Door de groei in de economie kan het zo zijn dat jouw bedrijf meer werknemers nodig heeft. Een personeelstekort leidt vaak tot stress voor werkgever en andere werknemers. Zodanig begint de zoektocht naar geschikte kandidaten. Dit begint met het schrijven en plaatsen van vacatures en daarna kun je wachten op reacties. Maar hoe lang? Het kan soms een lange tijd duren tot je een reactie krijgt op jouw vacature, áls je er eentje krijgt. Ook is er een kans dat je reacties krijgt, maar dat geen enkele kandidaat past bij de functie of bij jouw bedrijf. Zo kan het soms langer dan een maand duren tot je een nieuw werknemer in dienst hebt. Als oplossing kun je dan je bereikbaarheid vergroten om de aandacht van juiste kandidaten te trekken. Recruitment marketing helpt je hiermee! En dit kun je uitbesteden bij Chances4U.

 

Voordelen van vacature marketing

Je wil vast de voordelen van recruitment marketing horen. Eén van de voordelen is dat het goedkoper is dan een werving en selectiebureau. Dit komt doordat er bij recruitment marketing geen percentage van een jaarsalaris wordt gevraagd, in plaats daarvan betaal je een vast bedrag. Ook wordt recruitment marketing gedaan onder jouw bedrijfsnaam, waardoor je branding groeit. Door deze groei zullen meer klanten, en werkzoekenden, jouw bedrijf herkennen. Daarnaast komt jouw bedrijf hoger in Google te staan. Op lange termijn wordt het vinden van de juiste kandidaat dus makkelijker! Een ander voordeel is dat je geen kandidaten zal krijgen die niet bij de functie past, want met recruitment marketing kun je de passende kandidaten bereiken én deze kandidaten zullen bereikbaar zijn via meerdere kanalen, waaronder LinkedIn, Facebook, Instagram, etc. Door middel van recruitment marketing vergroot dus jouw bereikbaarheid.

 

Hoe zit recruitment marketing in elkaar?

Bij Chances4U zorgen we ervoor dat jouw vacature SEO is ingedeeld. Dit betekent dat de vacature makkelijker vindbaar is tussen alle competitie en hoger komt in Google door het gebruik van de passende zoekwoorden. Bovendien, gaan we met analyses jouw vacatures aanpassen en verbeteren zodat jouw vacature alsmaar hoger komt in de zoekengine. Daarnaast kunnen we ook een SEA campagne voor je uitvoeren. Met een SEA campagne zijn we in staat om jouw vacature voor een bepaald periode bovenaan de zoekresultaten zetten. Tenslotte kunnen wij aan het eind van de maand de resultaten van onze recruitment marketing zien in een rapportage. Op basis van deze resultaten kunnen we eventueel bijstellen of doorpakken.

Kunnen we je helpen bij jouw recruitment marketing? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag aan de juiste nieuwe kandidaten.