Waarom de Marketing?

Chances4u houd zich dagelijks bezig met het optimaleseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen ook wij ons door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld.

„ Het bedrijf en de doelgroep samen brengen door persoonlijkheid en kwaliteit, dat zorgt voor mijn gedrevenheid. “

— Glenn Kuurstra, Oprichter Chances4u

Marketing

Onze
Cultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen tot verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor  ondernemenschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen. 

  Onze
  Doelstelling

  Binnen ons marketing bureau stellen wij van dag tot dag nieuwe doelstellingen. Aan deze doelstelling koppelen wij ook enkele kernwaardes. 

  marketing
  marketing

  1. Wij streven continu naar verbetering

  Alleen door het beste uit jezelf te halen is er goed resultaat haalbaar. Dit doen wij door continu de beste professionals aan de juiste opdracht te linken.

  2. Zorg voor het persoonlijke aspect

  Bij Chances4u staan we voor persoonlijkheid, wij zijn de spil tussen de wensen en behoeftes. Bij ons draait het om mensen en niet om klanten.

  3. Het halen van de beste kwaliteit

  Het optimaliseren van onze marketing dienstverlening is wat wij dagelijks doen. Hoge kwaliteit zien wij samen met mooie resultaten  en proactieve communicatie met onze partners

  Vibe

  Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

  © Vibe. All rights reserved.
  Powered by Chances4u