Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Irenio stelt zich voor!

We hebben er weer een nieuwe topper bij. Dit betekent natuurlijk dat hij zich moet voorstellen. Wie is Irenio en wat kan hij voor jou betekenen? Graag vertelt hij je er alles over!

Wie is Irenio?

Mijn naam is Irenio en ik ben 26 jaar jong. Ik studeer momenteel een deeltijdopleiding toegepaste psychologie en ben heel enthousiast om mijn functie als sales marketeer te gaan vervullen. De marketingbranche wordt voor mij een nieuwe omgeving maar wel een omgeving waar ik onbewust altijd al mee bezig ben geweest. Ik heb me in het verleden gespecialiseerd in het creëren van content, foto- en videografie, statistieken bijhouden van verschillende sociale platformen voor bedrijven.

Mijn werkachtergrond

Ik heb de afgelopen 2 jaar gewerkt in de zorg als groepsbegeleider en heb halveerwegen dit jaar de keuze gemaakt voor meer stabiliteit en structuur. Buiten mijn werk om ben ik actief bezig met sport. Een geweldige ervaring die me op veel plekken heeft gebracht en mijn sociale netwerk erg heeft uitgebreid.

Wat ik ga doen voor Chances4u!

We leven in een tijd dat alles heel snel gaat. Ik ga me bij chances4u voornamelijk bezighouden met sales. Ik ben een verbinder, heb geduld en kom makkelijk in contact met mensen. Multi inzetbaar en een teamspeler. Aspecten die ik erg belangrijk vind om deze functie uit te voeren. Hierdoor ben ik geknipt voor deze functie.
fysieke winkel online zichtbaar

Jouw fysieke winkel online zichtbaar maken? 3 Tips

Maak ook je fysieke winkel online zichtbaar! Online shoppen, het is voor veel van ons niet meer weg te denken uit ons leven. Maar wist je dat ook voor de fysieke shoppers, de zoektocht vaak online begint? Denk aan het opzoeken van een adres, maar ook aan het bekijken van het assortiment of om te kijken of een product op voorraad is. Hoog tijd dus om als fysieke winkel je online vindbaarheid in orde te maken. Hoe doe je dit, zonder in een webshop te veranderen? Jouw fysieke winkel online zichtbaar maken doe je door middel van deze 3 handige tips.  

Het belang van je online zichtbaarheid als fysieke winkel

De concurrentie vanuit de online kant is enorm gestegen. Echter heeft een fysieke winkel heel wat voordelen die een online shop niet heeft. Denk aan persoonlijk advies en hoef je geen rekening te houden met pakketjes die aan de deur komen. Toch is de concurrentie vanuit de webshop wereld gestegen. Levertijden worden steeds korter, de klantenservice is steeds beter te bereiken en je kunt het product vaak ook in een video goed bekijken. Daarom is het belangrijker dan ooit om als fysieke winkel online zichtbaar te zijn.
  • Tip 1: Belangrijke basisinformatie als de kern

Je hoeft niet meteen je volledige assortiment online te zetten. Zorg er eerst voor dat je goed vindbaar bent voor je klant. Zo moet je adres en openingstijden goed te vinden zijn. Verkoop je ook nog een aantal unieke producten die alleen bij jou te verkrijgen zijn? Dan is het ook verstandig om dit kenbaar te maken op website. Zorg er daarnaast ook voor dat je Google Mijn Bedrijf helemaal ingevuld en up to date is.
  • Tip 2: Geef jouw online omgeving de sfeer van je fysieke winkel

De basis staat nu stevig, top! Nu is het tijd voor de aankleding. Zoals je jouw fysieke winkel netjes moet presenteren, moet dat online natuurlijk ook. Aangezien je jouw websitebezoeker wilt prikkelen om naar de winkel te gaan, kun je het best de sfeer van de winkel koppelen aan jouw website. Dit kun je bijvoorbeeld doen door foto’s te laten zien van jouw etalages en inrichting. Je zou zelfs een mooie video op kunnen (laten) nemen waarin je de sfeer van jouw winkel bijna kunt proeven! Deze kun je meteen op je social kanalen delen voor extra zichtbaarheid. Een win-win situatie dus.
  • Tip 3: Online betalen maar in de winkel ophalen

Wil je vooral in de winkel staan, maar wel online verkopen? Dan kun je ervoor kiezen om je klanten de optie te geven online een bestelling te plaatsen en deze in je winkel op te halen. Daarnaast kun je ook cadeaubonnen aanbieden! Deze kun je dan digitaal of per post versturen. De keuze is geheel aan jou.

Fysieke winkel online zichtbaar maken

Helemaal overtuigd en wil je jouw fysieke winkel online zichtbaar maken? Ook door middel van seo en social media kun je jouw online zichtbaarheid eenvoudig vergroten. Heb je hier zelf de kennis niet voor of wil je je gewoon liever bezig houden met je fysieke winkel? Laat ons je helpen! Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
marketing bureau rotterdam

Op zoek naar een marketingbureau in Rotterdam?

Chances4u is het meest betrokken online marketingbureau in Rotterdam, dat durven we met zekerheid te zeggen. We zijn geen bureau met een groot getal aan klanten die we nauwelijks kennen. Wij zijn een marketing bureau die nog langskomt op locatie. We zijn betrokken bij jou én je organisatie.

Haal jouw doelstellingen met de hulp van onze expertise

Wil je online beter zichtbaar zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn het online marketing bureau in Rotterdam die je daarbij verder kan helpen. Door je goed zichtbaar te maken onder de juiste doelgroep behaal jij zo al je doelstellingen. Dit kunnen we met meerdere middelen doen. We zijn namelijk gespecialiseerd in online marketing. Denk hierbij aan content creatie, SEO, adverteren, linkbuilding, social media, e-mail marketing, doelgroep analyses en copywriting. Graag spreken we samen met jou over de mogelijkheden. 

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u