Skip to main content

Vul jouw openstaande vacatures in door  recruitment marketing!

 • Gegarandeerd meer stroom aan sollicitanten 

 • Kostenbesparende methode

 • Geen werving & selectie of detacheringskosten

Jouw vacature invullen met recruitment marketing?

In deze tijd van extreme schaarste op de arbeidsmarkt, begrijpen wij dat het binnenhalen van kwalitatieve kandidaten een ware uitdaging is. Traditionele wervingskanalen werken niet meer of kosten te veel tijd. Dat heeft een directe impact op jouw organisatie: groei laat op zich wachten, werkdruk neemt toe en kwaliteit lijdt. Chances4u heeft de sleutel tot succes in handen. Maak gebruik van recruitment marketing!

Stel je voor, een op maat gemaakte campagne die niet alleen jouw vacature invult, maar jouw bedrijf ook meer zichtbaarheid geeft. Met een meesterlijke combinatie van strategie en creativiteit zorgen wij voor een ongeëvenaard bereik van jouw vacature(s).

Onze aanpak gaat verder dan simpelweg een vacature plaatsen; we creëren een ervaring die de juiste kandidaten aantrekt en verleidt, zelfs als ze nog niet actief op zoek zijn. 

Verschillende partijen zijn je al voorgegaan:

 • recruitment marketing
 • endenburg
 • unieke bricks
 • recruitment marketing
 • marketing
 • Recruitment marketing
 • drl
  recruitment marketing
  Vacature marketing

  Wat wij doen om jouw vacature in te vullen.

  Zo zetten wij recruitment marketing in

  Wanneer we een samenwerking aangaan, plannen we een intakegesprek om de details van jouw wensen te bespreken. Daarbij willen wij ook een beeld krijgen van de organisatie en de daarbij mogelijke kandidaten. Ons team van ervaren professionals begrijpt de unieke behoeften van jouw organisatie en ontwerpt op maat gemaakte vacaturecampagnes die gericht zijn op de juiste kandidaten.

  Het gaat niet alleen om het plaatsen van een vacature op een website. Wij benutten de kracht van sociale mediakanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn om jouw vacature onder de aandacht te brengen van degenen die er toe doen.

  Na dit gesprek gaan wij aan de slag met het opmaken en vormgeven van een creatieve campagne om jouw vacature onder de aandacht te brengen onder de juiste doelgroep.  Tijdens deze fase kijken we ook naar de vacature teksten en zijn we gericht op deze SEO te optimaliseren. 

  Hierna lanceren en adverteren we de creatieve vacature campagne. Onze geavanceerde tools stellen ons in staat om de resultaten van jouw campagnes nauwkeurig te volgen en te meten. Zo weet je precies welke inspanningen vruchten afwerpen.

  vacature marketing

  Tot slot zijn wij tijdens het gehele proces enorm betrokken. Onze betrokkenheid eindigt niet zodra de campagne is gelanceerd. We blijven in contact met de partner gedurende het hele proces. 

  Wil je nog meer weten over recruitment marketing? 

  Waarom jouw vacature marketing uitbesteden?

  Waarom zou je moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Kies voor Chances4u en ontdek hoe vacature marketing jouw rekruteringsinspanningen kan veranderen. Het uitbesteden van jouw vacature marketing aan Chances4u is de slimme zet die het verschil kan maken. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom:

  • Expertise en begeleiding op maat

  • Efficiënt gebruik van het budget

  • Tijdsbesparing