Skip to main content

Chances4u;
het meest betrokken marketingbureau

Maak kennis met het team achter het bedrijf!

Wie is Chances4u

Ons team bestaat uit jong professionals die zich inzetten om jouw bedrijf te ondersteunen. Iedere wens of doel is anders, dat maakt ons werk leuk! Voor iedere partij bedenken we een nieuwe unieke strategie om de verkoop, website bezoeken, social media zichtbaarheid of nieuwe sollicitanten te verhogen. 

Of je nu op zoekt bent naar effectieve recruitment marketing, strategisch advies om jouw empoloyer branding te versterken of de uitbesteden van jouw social media. Wij helpen jou met alle enthousiasme. 

Bij Chances4u geloven we in innovatie, meetbare resultanten en een persoonlijke aanpak. Samen met ons team zetten we ons in om jouw organisatie te laten groeien door het aantrekken van de juiste doelgroep en het opbouwen van een sterke online aanwezigheid. 

Wil je meer over ons weten? Bekijk onze blog pagina, regelmatig delen we hier een blog over ons team of hoe onze dag eruitziet. Daarnaast zijn we ook te volgen op social media, hier kan jij genieten van alle gekke gebeurtenissen op kantoor. 

Waarom marketing?

Chances4u houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen wij ook door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld. We zetten ons in om anderen te ondersteunen en te adviseren. Ook op het gebied van recruitment marketing. 

”Het is voor ons de kunst om de wensen en ideeën van klanten tot werkelijkheid te laten komen. Dat is waar wij het voor doen! “

  • Chances4u is betrokken

  • Streven naar kwaliteit

  • Specifieke marketingtools

— Glenn Kuurstra, Oprichter Chances4u

Onze cultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen op verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor  ondernemerschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen. 

Chances4u