Social media uitbesteden


Waarom zou je social media inzetten binnen jouw marketing strategie?

Social media is een belangrijk middel om je merk te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren. Dit soort marketing word vaak ingezet bij kleinere bedrijven dit gebeurd omdat het goedkoop en laagdrempelig is. Wereldwijd zijn er maar liefst 2.77 miljard social media-gebruikers. Of je lokale klanten wilt bereiken of je webshop wilt gebruiken om je producten over de hele wereld te verzenden – Dit is verre weg het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat. Bij Chances4u kan jij jouw social media uitbesteden en effectief. Wij zorgen voor het persoonlijke aspect. Meer weten?  Klik dan hier.

Social media marketing

Wat bieden wij?

  • Basis analyse t.w.v. € 150,-
  • Inzicht in de kansen van deze strategie voor jouw bedrijf.
  • Wij brengen de marketing funnel overzichtelijk in kaart.
  • Uitzetten strategie eerste kwartaal (langer indien nodig)
  • Social managment 

 

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

 

Marketing juist in zetten voor jouw bedrijf? Dat kan! Een goed ingerichte strategie is erg van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.

Onze Klanten

Wij werken nauw samen met onze relaties. Mede door deze reden weten wij een langdurige en duurzame samenwerking aan te gaan met 80% van onze samenwerkingen. Chances4u werkt met een team van oud-intercedenten en gespecialiseerde marketeers. Als marketing bureau werken wij als individu per opdracht.

“Wij geloven in online successen”

Dit houdt in dat wij bij elk proces van A tot Z zijn betrokken. Als marketing bureau zijn wij trots dat wij partners hebben op elk marketing facet. Wij hebben een directe aanpak en werken transparant. 

Onze klanten bevinden zich door het gehele land, vanuit elke branche. Zo werken wij met maatschappelijke partners maar ook bijvoorbeeld in de bemiddeling sector, hierin voeren wij vacature marketing uit. 

Wij maken geen onderscheid tussen groot en klein. We zoeken naar een juiste match, een juiste klik en dezelfde ambitie heeft om er een succes van te maken.

Vibe

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u