fbpx
Skip to main content

Jouw social media uitbesteden

Ontdek onze diensten.

Waarom zou je social media inzetten binnen jouw marketingstrategie?

Social media is een belangrijk middel om jouw merk te promoten, bestaande klanten bij een merk te betrekken en brand loyalty te creëren. Dit soort marketing wordt vaak ingezet bij kleinere bedrijven, dit gebeurt omdat het goedkoop en laagdrempelig is. Wereldwijd zijn er maar liefst 2.77 miljard social media-gebruikers. Of je lokale klanten wilt bereiken of je webshop wilt gebruiken om je producten over de hele wereld te verzenden – Dit is verre weg het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat.

Bij Chances4u kan jij jouw social media uitbesteden en op een effectieve manier. Wij verzorgen jouw content creatie die aansluit bij jouw doelgroep, zo zorgen we voor het persoonlijke aspect in de social media posts. Meer weten?  Klik dan hier.

social media uitbesteden

Social media uitbesteden?

Zichtbaar zijn online is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Als organisatie tel je eigenlijk niet meer mee zonder Facebook-profiel, Instagram-account en LinkedIn-pagina. Je moet immers online gezien worden.

Veel bedrijven worstelen met hun social media. Want social media onderhouden kost veel tijd. Het klinkt misschien wat eng om jouw online communicatie uit handen te geven aan een andere partij, maar 70% uit onze aanvragen stelt deze vraag. Wij helpen je graag!

  • Ten eerste kan het uitbesteden van jouw social media-kanalen jou helpen om tijd te besparen. Beheren van social media kan een tijdrovende taak zijn, vooral als je meerdere kanalen hebt of een groot aantal volgers. Door het beheer van jouw social media-kanalen uit te besteden aan een professioneel team, kan jij je focussen op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf, zoals; het ontwikkelen van producten of het uitbreiden van jouw klantenkring.
  • Een ander voordeel van het uitbesteden van jouw social media is dat jij toegang krijgt tot specialistische kennis en expertise. Professionele social media-teams hebben vaak jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Dit betekent dat zij beter in staat zijn om effectieve strategieën te ontwikkelen om jouw merk online te laten groeien en te laten bloeien. Meer voordelen, klik hier!

Hoe werkt het uitbesteden?

Zo gaan wij te werk:
  1. Kennismaking met bedrijf en klant. 
  2. Behoefte vaststellen. 
  3. Doelgroep onderzoek uitvoeren.
  4. Huisstijl ontwikkelen (tenzij deze al bestaat.)
  5. Contentkalender opstellen. 
  6. Content ontwikkelen.
  7. Content bespreken met de klant.
  8. Content plaatsen. 

Chances4u