Skip to main content

Jouw social media uitbesteden?

Niet twijfelen je bent zeker niet de eerste!

Waarom zou je social media inzetten binnen jouw marketingstrategie?

Social media is een belangrijk middel om je merk te promoten, bestaande klanten bij je merk te betrekken en brand loyalty te creëren. Dit soort marketing wordt vaak ingezet bij kleinere bedrijven dit gebeurt omdat het goedkoop en laagdrempelig is. Wereldwijd zijn er maar liefst 2.77 miljard social media-gebruikers. Of je lokale klanten wilt bereiken of je webshop wilt gebruiken om je producten over de hele wereld te verzenden – Dit is verre weg het meest effectieve kanaal om mensen te laten weten dat je bestaat. Bij Chances4u kan jij jouw social media uitbesteden en op een effectieve manier. Wij zorgen voor het persoonlijke aspect. Meer weten?  Klik dan hier.

social media

Hoezo social media uitbesteden?

Zichtbaar zijn online is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Als organisatie tel je eigenlijk niet meer mee zonder Facebook-profiel, Instagram-account en LinkedIn-pagina. Je moet immers online gezien worden.

Veel bedrijven worstelen met hun social media. Want social media onderhouden kost veel tijd. Het klinkt misschien wat eng om jouw online communicatie uit handen te geven aan een andere partij, maar 70% uit onze aanvragen stelt deze vraag. Wij helpen je graag!

Ten eerste kan het uitbesteden van jouw social media-kanalen jou helpen om tijd te besparen. Beheren van social media kan een tijdrovende taak zijn, vooral als je meerdere kanalen hebt of een groot aantal volgers. Door het beheer van jouw social media-kanalen uit te besteden aan een professioneel team, kan jij je focussen op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf, zoals; het ontwikkelen van producten of het uitbreiden van jouw klantenkring.

Een ander voordeel van het uitbesteden van jouw social media is dat jij toegang krijgt tot specialistische kennis en expertise. Professionele social media-teams hebben vaak jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Dit betekent dat zij beter in staat zijn om effectieve strategieën te ontwikkelen om jouw merk online te laten groeien en te laten bloeien. Meer voordelen, klik hier!

In de spotlight
Blauw Techniek

Chances4u is een mooie aanwinst voor ons bedrijf. Op deze manier wordt onze marketing naar een hoger niveau getild en worden wij online beter zichtbaar. Daarnaast zijn de medewerkers fijn in omgang en hebben zij goede kennis van onze branche. 

 • marco corro
  Marco Corró
  Unieke Bricks

  “ Ik ervaar Chances4u als een creatief marketingbureau, daarnaast schakelen zij snel en denken zij mee”

 • armand
  Armand Bakker
  De Uitspanning

  “ Het werk dat Chances4u heeft geleverd, heeft aan onze wensen voldaan, zeker aan te raden.”

 • erwin
  Erwin Grootenboer
  Storm Sales Solutions

  “Chances4u is creatief, oprecht geïnteresseerd en vakkundig.”

 • Els van Oldenbarneveld

  “De snelheid en creativiteit waarmee Chances4u handelt is in één woord top!”

 • sebastiaan
  Sebastiaan Janssens
  Directie s.v. DRL

  “De samenwerking met Chances4u is super. Er wordt snel geschakeld en meegedacht met DRL. Hun kernwaarden sluiten direct aan bij onze wensen.”