SEA STRATEGIE


Wat is SEA eigenlijk?

SEA staat voor Search Engine Advertising, zoekmachine adverteren dus. De online marketeer die hierin is gespecialiseerd, houdt zich bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen advertentie campagnes binnen zoekmachines t.b.v. het gewenste doel van de klant. Dit kunnen bijvoorbeeld advertenties boven de organische zoekresultaten zijn, maar ook Shopping advertenties, YouTube advertenties en veel meer.  Meer erover weten klik dan hier.

Hiernaast zie je de reguliere tekstadvertenties. Deze staan hoofdzakelijk boven- en onderaan de zoekresultatenpagina’s. Vaak worden er max. 4 weergegeven op de eerste pagina bovenaan.

Zoals bekend, Zijn alleen de eerste en vaak onderste resultaten van een pagina advertenties. Daaronder zitten nog veel meer zoekresultaten. Dit zijn de ‘organische’ zoekresultaten, waar niet voor wordt betaald. Die resultaten worden bepaald volgens een geheel ander algoritme.

Met een Search Engine wordt vaak meteen gedacht aan een zoekmachine zoals Google. En bij SEA denkt men vaak aan de zoekresultaten waar een ‘Adv.’-icoontje voor staat. Maar er is veel meer.

SEA
sea strategie

Wat wij bieden:

  • Basis analyse t.w.v. € 125,-
  • Inzicht in de kansen van deze strategie voor jouw bedrijf.
  • Wij brengen de marketing funnel overzichtelijk in kaart.
  • Opzetten, uitvoeren, analyseren van de SEA Strategie

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

 

Marketing juist in zetten voor jouw bedrijf? Dat kan! Een goed ingerichte strategie is erg van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.

 

 

 

Vibe

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

© Vibe. All rights reserved.
Powered by Chances4u