Skip to main content

Direct resultaat met SEA

Behaal jouw doelstelling met het inzetten van Google -en social media advertenties. 

Wat is SEA eigenlijk?

SEA staat voor Search Engine Advertising. De letterlijke Nederlandse vertaling hiervan is ‘Zoekmachines adverteren’. SEA is een vorm van online adverteren waarbij betaalde advertenties worden ingezet om bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen. 

De advertenties verschijnen boven de organische (niet-betaalde) zoekresultaten, wanneer gebruikers zoekopdrachten invoeren die overeenkomen met de trefwoorden die de adverteerders hebben verwerkt in de advertentie. Bij SEA betalen adverteerders op basis van klikken op hun advertentie, dit heet: Cost Per Click.

Het doel van SEA is om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, het levert namelijk een hoop extra bezoekers naar je website op. De advertentie wordt zo ingesteld, dat een specifieke doelgroep bereikt wordt. Door middel van het bijhouden en analyseren van de campagnes, kunnen we zien of de campagne effectief is. Of dat we de advertentie bij moeten schaven.

De online marketeers van Chances4u houden zich bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen van de advertentie campagnes. Waarbij wij handelen vanuit de wensen en doelen van de klant. 

Wil je meer weten? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Adverteren via social media

Naast het adverteren op Google, zijn er ook mogelijkheden om te adverteren op social media. 

Adverteren via social media heeft verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. Om succesvol te adverteren op social media, is het belangrijk om goed te begrijpen wie je doelgroep is, op welke platformen jij hen wil bereiken en de inhoud van de advertentie. Om deze reden adviseren wij altijd om een strategie uit te schrijven waarin deze zaken aanbod komen. 

Wat kan Chances4u doen? 

Wij helpen jou graag bij het opstellen van deze advertentie strategie. Aan de hand van een persoonlijk gesprek onderzoeken we jouw wensen en behoeftes. Zodra we dat duidelijk hebben, gaan we aan de slag met het opstellen van de advertenties. We monitoren de resultaten en werken de advertenties waar nodig bij. 

Is vacature marketing iets voor jou?

Misschien iets waar je niet direct over na hebt gedacht. Maar Chances4u helpt jou graag bij het invullen van de openstaande vacatures door middel van advertising. Dit is een effectieve manier op geïnteresseerde en kwalitatief goede kandidaten te werven, zonder een duur uitzendbureau in te zetten. 

Wil je meer weten? 

Waarom jouw marketing uitbesteden?

Door online marketing uit te besteden houden jij en je team tijd over om bezig te zijn met jullie kerntaken. Vaak krijgt een medewerker een paar uurtjes ‘marketing erbij’ in zijn of haar takenpakket. Helaas werkt dit niet ideaal.

Deze samenwerkingen zijn jou voor gegaan

De onderstaande samenwerkingen gingen jou voor. Wij kiezen samen voor de juiste strategie. Ben jij enthousiast geworden van de resultaten die wij samen hebben bereikt? Neem dan snel contact met ons op.

  • recruitment marketing
  • endenburg
  • unieke bricks
  • recruitment marketing
  • marketing
  • recruitment marketing
  • Recruitment marketing
  • drl