Direct resultaat met SEA

Wat is SEA eigenlijk?

SEA staat voor Search Engine Advertising, zoekmachine adverteren dus. De online marketeer die hierin is gespecialiseerd, houdt zich bezig met het opzetten, monitoren en bijsturen advertentie campagnes binnen zoekmachines t.b.v. het gewenste doel van de klant. Dit kunnen bijvoorbeeld advertenties boven de organische zoekresultaten zijn, maar ook Shopping advertenties, YouTube advertenties en veel meer.  Meer erover weten klik dan hier.

Hiernaast zie je de reguliere tekstadvertenties. Deze staan hoofdzakelijk boven- en onderaan de zoekresultatenpagina’s. Vaak worden er max. 4 weergegeven op de eerste pagina bovenaan.

Zoals bekend, Zijn alleen de eerste en vaak onderste resultaten van een pagina advertenties. Daaronder zitten nog veel meer zoekresultaten. Dit zijn de ‘organische’ zoekresultaten, waar niet voor wordt betaald. Die resultaten worden bepaald volgens een geheel ander algoritme.

Met een Search Engine wordt vaak meteen gedacht aan een zoekmachine zoals Google. En bij SEA denkt men vaak aan de zoekresultaten waar een ‘Adv.’-icoontje voor staat. Maar er is veel meer.

In de meeste gevallen converteert verkeer vanuit organische (gratis) resultaten van Google beter dan verkeer vanuit bijvoorbeeld social media of advertenties. Met SEO word je op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden en dit is ook nog eens kosteloos. 

SEA

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

SEA juist inzetten voor jouw bedrijf? Dat kan! Een goed ingerichte content marketing funnel van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.


  • recruitment marketing
  • endenburg
  • unieke bricks
  • recruitment marketing
  • marketing
  • recruitment marketing
  • Recruitment marketing
  • drl

Deze samenwerkingen zijn jou voor gegaan

De onderstaande samenwerkingen gingen jou voor. Wij kiezen samen voor de juiste strategie. Ben jij enthousiast geworden van de resultaten die wij samen hebben bereikt? Neem dan snel contact met ons op.

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u