fbpx
Skip to main content

Hoger ranken in Google?                              Laat ons je helpen

 • De expertise van Chances4u

 • Persoonlijk marketingplan

 • Wij regelen jouw complete marketinguitingen

Wat is een SEO strategie?

Een SEO optimalisatie is dé belangrijkste stap binnen het vindbaarheid traject van jouw website. Wij richten deze SEO strategie graag voor jou in. Vele bedrijven begrijpen tegenwoordig niet waarom een SEO optimalisatie van belang is en hoe je het moet inrichten. Zij denken vaak dat het gaat om een aantal zoektermen toevoegen binnen website teksten.  Zonder een volledige SEO strategie, is de kans van een goed vindbare website erg klein. Als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van een goede SEO strategie voor jouw bedrijf, dien je rekening te houden met bijkomende faciliteiten.

Waarom is SEO strategie belangrijk?

In de meeste gevallen converteert verkeer vanuit organische (gratis) resultaten van Google beter dan verkeer vanuit bijvoorbeeld social media of advertenties. Met de juiste SEO zoekwoorden word je met een zoekopdracht, gevonden door jouw doelgroep en dit is ook nog eens kosteloos. 

Wil je weten hoe wij dit doen? Lees dan verder!

SEO optimaliseren

Er zijn verschillende redenen waarom je SEO zou uit te besteden:

 • Tijd: Het opstellen van een SEO strategie is tijdrovend, vooral als je dit nog niet eerder hebt gedaan.  Daarnaast kost het ook veel tijd om je te houden aan deze strategie. Door SEO uit te besteden, kun je tijd besteden aan andere belangrijke taken binnen jouw bedrijf.

 • Expertise: SEO vereist specifieke kennis en vaardigheden. Daarnaast is het lastig om deze op te bouwen als je niet bekend bent met het vakgebied. Door SEO uit te besteden, kun je profiteren van de kennis en ervaring van het professionele team van Chances4u.

 • Resultaten: Een professioneel SEO-team heeft meer ervaring met het behalen van de gewenste resultaten en is beter in staat om de juiste technieken toe te passen om de zoekresultaten van jouw website te verbeteren. Daarnaast kunnen wij de resultaten beter vertalen naar de vervolg acties. 

SEO uitbesteden

Het opstellen van een SEO strategie kost tijd. Om een goede strategie op te bouwen, moet er onderzoek worden uitgevoerd. Daarnaast moeten er nieuwe teksten op de website geplaatst worden om jouw huidige positie in Google te behouden of te verbeteren. 

Chances4u neemt dit volledige proces uithanden, maar onderneemt geen stappen zonder dit met jou te bespreken. Ook worden alle stappen aan jou uitgelegd, zodat jij precies weet wat er gebeurt. 

Het uitbesteden van SEO is een slimme zakelijke beslissing, vooral als je beperkte tijd of middelen hebt om aan SEO te werken.


 • Return on investment (ROI): Als je SEO uitbesteedt, kan dit op de lange termijn een beter rendement opleveren dan wanneer je dit zelf doet. Dit komt omdat een professioneel team sneller resultaten zal behalen en je daardoor eerder terugverdient wat je hebt uitgegeven.

 • Focus: Als je SEO uitbesteedt, kun je je volledig richten op het runnen van jouw bedrijf, in plaats van je te moeten bezighouden met de technische aspecten van SEO. Dit kan helpen om je bedrijf te laten groeien en succesvoller te maken.

Waarom jouw marketing uitbesteden?

 • Chances4u heeft alle expertise in huis. 

 • Chances4u levert op maat advies voor jouw situatie. 

 • Chances4u gaat samenwerkingen aan. 

Vacature Marketing

Vacature Marketing

Google Advertising

Social Media