Doe jij alles aan jouw zoektocht naar het juiste personeel?

Waarom je lastig vacature steeds vaker niet invult

Drie weken geleden belde een opdrachtgever die al anderhalf jaar een goede groepsleerkracht voor de kleuterklas zocht. Verschillende bureaus hadden hun tanden hierop stuk gebeten. Helaas kreeg het desbetreffende bedrijf  niet de juiste leraar. Buiten het feit dat hij continu cv’s ontving was hij compleet radeloos. Hij stelden de volgende vraag: ‘Ik weet niet waarom ik mijn lastige vacature niet invul, maar ik weet ook niet meer wat ik nog meer kan doen’

Of wij deze leraar voor hem konden vinden? Nee wij konden hem nog veel meer bieden. Namelijk Vacature marketing 

Als je wil begrijpen wat hier fout gaat en waarom hij geen leraar vindt moet je kijken naar het zoekgedrag van kandidaten. Binnen vacature marketing onderscheiden we actieve, latente en niet zoekende kandidaten met elkaar.


marketingbureau rotterdam
vacature marketing

inzetten van vacature marketing

Probleem in de huidige markt is het vinden van de juiste mensen. Er is een tekort aan passende werknemers en detacherings- en uitzendbureaus bieden wel hulp, maar ook die kunnen jou niet altijd helpen.

Door middel van onze vacature marketing maken we het mogelijk om alles uit jouw zoektocht te halen. Geen hoge kosten meer op basis van uitzenden of het onnodig geld inzetten op verschillende job boards die niets opleveren, maar eigen medewerkers door jullie zelf aangetrokken door middel van slimme marketing. We bestaan uit een team van oud-intercedenten en marketeers, die gedreven zijn om jullie kosten drastisch omlaag te brengen.


Wat wij doen binnen vacature marketing

Onze werkzaamheden

Bespaar hoge kosten als bijvoorbeeld hoge uitzendtarieven of jobboard kosten. Of ben jij een bureau en wil jij effectief kosten maken op basis van vacature plaatsingen? Alle potentiële kandidaten per direct bij jou in het proces opnemen, dat is waar vacature marketing over gaat. 

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u