fbpx
Skip to main content

Marketing in de techniek


techniek

Waarom marketing inzetten binnen de techniek

Met online marketing zorg je ervoor dat je online goed vindbaar voor je potentiële klanten of werkzoekende in jouw branche. Bijna iedereen die (online) informatie zoekt maakt gebruik van een zoekmachine, zoals Google.

Het is daarom belangrijk dat je website tussen deze zoekresultaten staat. Door middel van bijvoorbeeld een SEO strategie of Linkbuilding zorgen wij dat jouw bedrijf goed vindbaar is binnen de techniek wereld.

Techniek Segmentatie

Hoe ga je segmenteren? Er wordt nog vaak gesegmenteerd op basis van product of dienst binnen de techniek.

Het is erg van belang om binnen jouw website ervoor te zorgen dat jij vindbaar bent op het gene wat spreekt voor jouw bedrijf. Markten bijvoorbeeld  worden amper  genoemd. Dat jij goed bent binnen jouw tak van sport dat geloven een hoop mensen zeker, echter zijn er als jij nog veel meer bedrijven maar hoe onderscheid jij je dan?

techniek

Wij voeren werkzaamheden uit in verschillende branches!

Chances4u heeft ervaring binnen verschillende branches. Mede door een groot netwerk uit onze kring aan intercedenten en specialisten. Wij ervaren dus ook dat sommige bedrijven uit deze branches dus ook nog nooit echt iets heeft gedaan aan de marketing. Dit is uiteraard geen probleem, Chances4u ontzorgt jouw bedrijf op elk marketing facet dat er is. Verschillende bedrijven zijn je al voor geweest.

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

techniek

Content voor de techniek

Zorg voor meer beleving en uitstraling door middel van content op de website of bijvoorbeeld social media. De taal is vaak te technisch en te begrijpen voor een groot deel in jouw doelgroep.

Hoewel de doelgroep meestal over technische kennis beschikt, is het ook voor die lezer prettig als het fijn leest en hij kan zien en ervaren dat je over de kennis en kunde beschikt die hij zoekt.

Wij helpen u graag bij het inzetten van de juiste content.

Wat is het doel van marketing?

Chances4u is een ervaren online marketingbureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf, samen met jou, de aandacht geeft die deze verdient. Om deze reden zorgen wij voor een strategie op maat, afgestemd op jouw doelen, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend een heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. 

Persoonlijk contact staat bij ons op één, direct contact tussen de klant en onze marketeers. 

 • marco corro
  Marco Corró
  Unieke Bricks

  “ Ik ervaar Chances4u als een creatieve marketeer, daarnaast schakelt hij snel en denkt hij mee”

 • armand
  Armand Bakker
  De Uitspanning

  “ Het werk dat Chances4u heeft geleverd, heeft aan onze wensen voldaan, zeker aan te raden.”

 • erwin
  Erwin Grootenboer
  Storm Sales Solutions

  “Chances4u is creatief, oprecht geïnteresseerd en vakkundig.”

 • Els van Oldenbarneveld

  “De snelheid en creativiteit waarmee Chances4u handelt is in één woord top!”

 • sebastiaan
  Sebastiaan Janssens
  Directie s.v. DRL

  “De samenwerking met Chances4u is super. Er wordt snel geschakeld en meegedacht met DRL. Hun kernwaarden sluiten direct aan bij onze wensen.”