fbpx
Skip to main content
  • horeca
  • horeca
  • horeca

Marketing in de horeca

Tegenwoordig wilt iedereen uitblinken op zijn of haar manier. Zo ook in de horeca merken wij steeds vaker dat restaurants, discotheken, kroegen etc. willen onderscheiden.

Hiervoor kiezen bedrijven vaak voor marketing. Zo ook bij Chances4u.


Wat wij doen

1. Wij kijken samen naar jouw strategie

Het is van belang om uniek te blijven. Om deze reden zorgen wij ervoor dat wij samen naar een gedegen strategie kijken bijvoorbeeld: Social media marketing.

2. Samen zorgen we voor het beste resultaat

Jij wordt niet onze klant maar wij werken samen. Persoonlijkheid staat bij Chances4u hoog in het vaandel en weten dat in de horeca persoonlijke benadering veel beter werkt. Wij kiezen de strategie bespreken die samen en gaan beide in uitvoering! Wij zijn in de uitvoerende en coördinerende speler en jij moet ons voorzien van de juiste informatie.

3. Wij gaan voor resultaat

Uiteindelijk koppelen wij de resultaten terug maandelijks of bespreken wij deze in een persoonlijk gesprek. Wij staan altijd voor jou klaar.

Onze samenwerkingen

horeca

De Uitspanning

horeca

Paviljoen de oude tol

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Zet marketing in

Horecaondernemers werken met passie, want tevreden gasten zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Dit gevoel wil je ook online overdragen. Als horeca marketing bureau helpt Chances4u jouw horecaonderneming met een sterke online zichtbaarheid.

Hoe we je doelgroep bereiken?

We inspireren jouw klanten via de volgende kanalen:

  • Vindbaarheid in Google. Bijna elke zoektocht van klanten begint in Google. Net zoals je ons hebt gevonden, weten wij ook jouw bedrijf naar boven te optimaliseren in Google.

  • Social media in de horeca. De gemiddelde persoon besteedt vele uren per week op social media. Kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat zijn de ideale platformen om indruk te maken op je doelgroep.

We hebben ervaring met succesvolle marketingcampagnes gericht op deze branche!  We inspireren je doelgroep met mooi beeldmateriaal en overtuigen ze met content. Haal meer uit je marketing via Chances4u.