fbpx
Skip to main content

Als horeca ondernemer marketing inzetten?

Waarom moet jij als horeca ondernemer marketing inzetten?

Horecaondernemers werken met passie, want tevreden gasten zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Dit gevoel wil je ook online overdragen. Als horeca marketing bureau helpt Chances4u jouw horecaonderneming met een sterke online zichtbaarheid.

 

Horeca krijgt zware klap door coronacrisis: sterkste omzetdaling ooit

De omzet in de Nederlandse horeca is vorig jaar door de coronacrisis met ruim een derde gedaald. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gaat het voor de branche om de sterkste krimp ooit. Hotels en cafés zijn het zwaarst getroffen. Door de gedwongen sluiting van cafés en restaurants kelderden de opbrengsten in het slotkwartaal met bijna 44 procent vergeleken met de periode daarvoor. In het derde kwartaal maakte zij nog een forse opleving door toen de maatregelen werden versoepeld. Door de maatregelen tegen het coronavirus nam de omzet in het eerste kwartaal van 2020 met bijna 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. In het tweede kwartaal van 2020 daalde de omzet verder, met iets meer dan 50 procent.  Meer weten over de zware klap die deze branche te voorduren heeft gehad? klik dan hier.

Behaal jouw horeca marketing doelen door middel van onze expertise!

Waarom de marketing uitbesteden?

Met het uitbesteden van je marketing wordt er vanuit een ander perspectief naar jouw organisatie gekeken. Dat levert waardevolle en onpartijdige feedback op. Juist in drukke tijden kan een frisse blik enorm helpen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat het kosten kan besparen!

10 redenen waarom jij moet uitbesteden

1. Expertise
2. Specifieke marketingtools
3. Een ander perspectief
4. Kostenefficiënt
5. Ervaring
6. Meetbare resultaten
7. Continuïteit
8. Lastenverlichting
9. Schaalbaarheid
10. Snelheid

Hoe we je doelgroep bereiken?

Horeca

We inspireren jouw klanten via de volgende kanalen:

  • Vindbaarheid in Google. Bijna elke zoektocht van klanten begint in Google. Net zoals je ons hebt gevonden, weten wij ook jouw bedrijf naar boven te optimaliseren in Google.
  • Social media in de horeca. De gemiddelde persoon besteedt vele uren per week op social media. Kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat zijn de ideale platformen om indruk te maken op je doelgroep.

We hebben ervaring met succesvolle marketingcampagnes gericht op deze branche!  We inspireren je doelgroep met mooi beeldmateriaal en overtuigen ze met content. Haal meer uit je marketing via Chances4u.

 

Als horeca ondernemer marketing inzetten?