Skip to main content
Recruitment Marketing

Waarom zou jij marketing inzetten binnen deze grote branche? Op deze pagina gaan wij daar graag op in! Ook laten we de resultaten zien van bedrijven die jou voor zijn gegaan.


recruitment marketing

Waarom zet je recruitment marketing in?

Vaak draait het bij de kandidaten om een stukje vertrouwen. Voordat ze solliciteren, willen ze meer weten over de organisatie. Verschillende zaken spelen daarin een rol als bijvoorbeeld; De cultuur, de missie, de waarden, maar ook zeker het imago. Zo probeert een kandidaat vaak een juiste afweging te maken tussen bedrijf a en b. Maar hoe zorg jij ervoor dat de kandidaat voor jou kiest? 

Door marketing in te zetten. Met marketing ben je namelijk in staat om nieuw talenten aan te trekken, die je met de ‘traditionele’ recruitmentmiddelen niet altijd kan bereiken.

recruitment marketing
recruitment marketing

Wat is het doel van recruitment marketing?

Het simpele doel van recruitment marketing is eigenlijk niets minder dan het vinden van de juiste kandidaten door middel van marketing. De huidige marketing tools die ingezet worden zijn vaak niet up-to-date of zijn enorm duur. Jobboards als bijvoorbeeld indeed levert alleen atent werkzoekende en in tijden van tekort zijn dit helaas niet de mensen die vaak nodig zijn. De kandidaat van nu wil meer informatie hebben over de organisatie. Dus hij of zij bekijkt de sociale media, leest reviews en bezoekt de website.

Wat er te vinden is over jouw bedrijf op de verschillende medium beïnvloedt de keuze om wel of niet te solliciteren bij jouw organisatie. Het doel is dus om uiteindelijk met effectieve tijd en kosten jouw gewenste resultaat te behalen.

Betaald adverteren om jouw vacature in te vullen is ook zeker een optie, klik hiervoor op de onderstaande link: 

Deze recruitment bedrijven zijn jou voorgegaan!

Chances4u heeft verschillende bedrijven binnen deze branche geholpen met het ontwikkelen en optimaliseren van hun marketing doelen. Daarnaast hebben wij zelfs bij verschillende bedrijven de start mogen maken bij hun marketing ontwikkelingen. 

Graag laten wij zien wat wij voor hen hebben gedaan, deze resultaten zullen wij uiteraard up-to-date houden.  Bekijk de bedrijven hieronder.

  • recruitment marketing
  • recruitment
  • recruitment marketing
  • recruitment marketing
  • Recruitment marketing

    Ik heb interesse in recruitment marketing

    Het maximale halen uit jouw zoektocht? Verschillende soorten marketing werkzaamheden uitvoeren binnen jouw recruitment bedrijf? Zet vandaag dan nog marketing in. Wil jij ook resultaat behalen als de bovenstaande bedrijven? Neem dan vandaag nog contact op via de onderstaande button.