DOELGROEP BEPALING


Waarom een doelgroep bepaling?

Als je jouw doelgroep beter leert kennen kun je ook steeds beter een online marketingstrategie maken. Zo weet je op welke manier je jouw doelgroep kunt bereiken, met een aanbod dat specifiek afgestemd is op de behoefte van je doelgroep. Chances4u neemt dit graag met jou door om het beste resultaat neer te zetten! Samen gaan we voor de juiste doelgroep bepaling!

doelgroep bepaling

Even een voorbeeld…

Jij bent kranten verkoper. Je ziet steeds meer digitale bladen en artikels op de markt komen. Ook jij ziet hier markt in en je gaat digitale bladen verkopen. Je vraagt je af: wie is nu mijn doelgroep? Iedereen die in een blad leest? Nee. Dat is veel te breed. Niet iedereen die een blad leest denkt eraan om ze ook online te lezen. Je kunt al direct focus aanbrengen in je doelgroep. Je richt je op een groep mensen die tegenwoordig digitaal actief zijn. Maar, ben je er nu? Nee! Wij helpen jou graag verder. 

Wat wij bieden:

  • Basis analyse t.w.v. € 125,-
  • Inzicht in de kansen van deze strategie voor jouw bedrijf.
  • Wij brengen de marketing funnel overzichtelijk in kaart.
  • Opzetten van de doelgroep analyse + terugkoppeling & revisie.

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

 

Marketing juist in zetten voor jouw bedrijf? Dat kan! Een goed ingerichte strategie is erg van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.

doelgroep bepaling

Deze bedrijven gingen u voor:

doelgroep bepaling
doelgroep bepaling
doelgroep bepaling
Vibe

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

© Vibe. All rights reserved.
Powered by Chances4u