DOELGROEP BEPALING


Waarom een doelgroep bepaling?

Als je jouw doelgroep beter leert kennen kun je ook steeds beter een online marketingstrategie maken. Zo weet je op welke manier je jouw doelgroep kunt bereiken, met een aanbod dat specifiek afgestemd is op de behoefte van je doelgroep. Chances4u neemt dit graag met jou door om het beste resultaat neer te zetten! Samen gaan we voor de juiste doelgroep bepaling!

doelgroep bepaling

Even een voorbeeld…

Jij bent kranten verkoper. Je ziet steeds meer digitale bladen en artikels op de markt komen. Ook jij ziet hier markt in en je gaat digitale bladen verkopen. Je vraagt je af: wie is nu mijn doelgroep? Iedereen die in een blad leest? Nee. Dat is veel te breed. Niet iedereen die een blad leest denkt eraan om ze ook online te lezen. Je kunt al direct focus aanbrengen in je doelgroep. Je richt je op een groep mensen die tegenwoordig digitaal actief zijn. Maar, ben je er nu? Nee! Wij helpen jou graag verder. 

Wat wij bieden:

  • Basis analyse t.w.v. € 125,-
  • Inzicht in de kansen van deze strategie voor jouw bedrijf.
  • Wij brengen de marketing funnel overzichtelijk in kaart.
  • Opzetten van de doelgroep analyse + terugkoppeling & revisie.

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

 

Marketing juist in zetten voor jouw bedrijf? Dat kan! Een goed ingerichte strategie is erg van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.

doelgroep bepaling

Onze Klanten

Wij werken nauw samen met onze relaties. Mede door deze reden weten wij een langdurige en duurzame samenwerking aan te gaan met 80% van onze samenwerkingen. Chances4u werkt met een team van oud-intercedenten en gespecialiseerde marketeers. Als marketing bureau werken wij als individu per opdracht.

“Wij geloven in online successen”

Dit houdt in dat wij bij elk proces van A tot Z zijn betrokken. Als marketing bureau zijn wij trots dat wij partners hebben op elk marketing facet. Wij hebben een directe aanpak en werken transparant. 

Onze klanten bevinden zich door het gehele land, vanuit elke branche. Zo werken wij met maatschappelijke partners maar ook bijvoorbeeld in de bemiddeling sector, hierin voeren wij vacature marketing uit. 

Wij maken geen onderscheid tussen groot en klein. We zoeken naar een juiste match, een juiste klik en dezelfde ambitie heeft om er een succes van te maken.

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u