Waarom marketingbureau Chances4u?

Chances4u is een marketingbureau dat zich bezig houd met de online & offline marketingwereld.

Chances4u.nl verzorgt en onderhoud content, zowel voor de socials als voor de website. Geen tijd voor social media beheer, geen probleem wij zorgen voor het uiterste resultaat. Bereikvergroting is iets waar Chances4u gespecialiseerd in is. Chances4u bied verschillende opties, zo kun je volledig verzorgt worden op het gebied van social media beheer (het totaal pakket) hieronder valt:

– Advertising
Content creatie & beheer
– Uitzetten & analyseren van de content
– Copywriting
– Websitebeheer
– Strategie

Maar Chances4u begrijpt dat misschien niet altijd nodig is en bied dus ook het pakket: “ Content op maat “ aan.

– Dit zijn structurele vragen zoals bijvoorbeeld: content voor een gedurende tijd creëren, Chances4u handelt op basis van de vraag.
– Een eenmalige dienst (Videoproductie etc.)

Al met al houdt Chances4u zich dus continu bezig met het optimaliseren en onderhouden van het bereik. Zij vragen hier een x bedrag per uur voor en zijn met 2 man sterk verantwoordelijk voor al het bovenstaande. Ontstaan uit passie voor social media en vormgeving. U kunt op verschillende manieren met Chances4u in contact komen. Zowel via de sociale media als hieronder omschreven, als via de website. Voor al u praktische vragen zijn zij te bereiken via info@chances4u.nl. Ze zijn 6 dagen per week bereikbaar en open.

 

Officieel is de online livegang gepland vanaf 01 Maart 2021, maar de eerste opdrachtgevers hebben zich al gemeld en er staan dus al projecten op de website!
Om het af te sluiten staat Chances4u voor vooruitgang en is hun slogan dus ook: “ Blijf nooit stilstaan” en doe dit ook zeker niet!

Ik verwijs u graag door naar:
https://www.facebook.com/chances4u
https://www.linkedin.com/company/chances4u

Of bent u benieuwd naar wat Chances4u voor jou bedrijf kan betekenen? Klik dan hier: Chances4u.nl en wie weet spreken wij elkaar snel!

Chances4u

Waarom marketingbureau Chances4u?

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u