fbpx
Skip to main content

Sport
Marketing

Doelstellingen behalen met online marketing
sport

Waarom sport marketing goed werkt

Je bezoekt wedstrijden, volgt sport op tv en online en je doet het waarschijnlijk ook zelf. Binnen de marketing helpt Chances4u professionele sporters en sportorganisaties met hun marketing en communicatie. Sociale media kanalen bieden bedrijven & sportorganisaties een enorm platform om met hun doelgroep in contact te komen. Dit is een van de redenen waarom het als een krachtig marketinginstrument gebruikt kan worden. Zo ook voor jouw sportorganisatie. De informatie de website kan door gebruikers verder gedeeld worden via hun netwerk, dit zorgt voor een groter bereik. Door het delen van de informatie en het regelmatig actief zijn blijven de naam en de activiteiten van het bedrijf beter hangen bij de gebruikers. 

Waarom?
sport

Welke doelen behaal jij?

Zoals we allemaal weten wordt er heel erg veel gebruik gemaakt van social media en daarom is dit voor deze branche erg interessant. Vaak zijn bezoekers maar een x aantal seconden op jouw social content gefocused. Het is dus belangrijk dat je snel hun aandacht weet te pakken en je belangrijkste elementen overbrengt. Hiermee kan je de conversie van jouw website enorm verhogen.

Je kunt met marketing verschillende marketing doelen behalen. Denk hierbij aan: Ledenwerving, Verkoop van artikelen, Behalen van sponsoring etc.

Doelen behalen

Wij voeren werkzaamheden uit in verschillende branches!

Chances4u heeft ervaring binnen verschillende branches. Mede door een groot netwerk uit onze kring aan intercedenten en specialisten. Wij ervaren dus ook dat sommige bedrijven uit deze branches dus ook nog nooit echt iets heeft gedaan aan de marketing. Dit is uiteraard geen probleem, Chances4u ontzorgt jouw bedrijf op elk marketing facet dat er is. Verschillende bedrijven zijn je al voor geweest.

Complete ontzorging

Wij streven continu naar verbetering

Alleen door het beste uit jezelf te halen is er goed resultaat haalbaar. Dit doen wij door continu de beste professionals aan de juiste opdracht te linken.

Bij Chances4u staan we voor persoonlijkheid, wij zijn de spil tussen de wensen en behoeftes. Bij ons draait het om mensen en niet om klanten.

Het optimaliseren van onze marketing dienstverlening is wat wij dagelijks doen. Hoge kwaliteit zien wij samen met mooie resultaten  en proactieve communicatie met onze partners.

ontzorgen

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Zet marketing in

Sport werknemers werken met passie, want tevreden gasten/sporters  zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Dit gevoel wil je ook online overdragen. Als sport  marketing bureau helpt Chances4u jouw sport organisatie met een sterke online zichtbaarheid.

Hoe we je doelgroep bereiken?

We inspireren jouw klanten via de volgende kanalen:

  • Vindbaarheid in Google. Bijna elke zoektocht van klanten begint in Google. Net zoals je ons hebt gevonden, weten wij ook jouw bedrijf naar boven te optimaliseren in Google.

  • Social media in de horeca. De gemiddelde persoon besteedt vele uren per week op social media. Kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat zijn de ideale platformen om indruk te maken op je doelgroep.

We hebben ervaring met succesvolle marketingcampagnes gericht op deze branche!  We inspireren je doelgroep met mooi beeldmateriaal en overtuigen ze met content. Haal meer uit je marketing via Chances4u.