fbpx
Skip to main content
 • horeca
 • detailhandel
 • detailhandel
 • detailhandel

Marketing in de detailhandel

De handelaar is feitelijk de enige partij die producten aan consumenten verkoopt. Daarom moet hij uitzonderlijk goed inspelen op de eisen en wensen van consumenten ten aanzien van de voorraad van zijn of haar producten.

Echter is het daarin erg van belang want de wensen en behoeften zijn van de consument. Hier kan jij goed op inspelen door marketing in te zetten in de detailhandel. Chances4u heeft verschillende samenwerkingen binnen de detailhandel of heeft die gehad zoals bijvoorbeeld XAB en Unieke Bricks.


  detailhandel

  Wat wij doen in de detailhandel

  1. Wij kijken samen naar jouw strategie

  Het is van belang om uniek te blijven. Om deze reden zorgen wij ervoor dat wij samen naar een gedegen strategie kijken bijvoorbeeld: Email-marketing

  Dit kan namelijk enorm goed werken binnen de detailhandel.

  2. Samen zorgen we voor het beste resultaat

  Jij wordt niet onze klant maar wij werken samen.

  Persoonlijkheid staat bij Chances4u hoog in het vaandel en weten dat in de detailhandel persoonlijke benadering veel beter werkt. Wij kiezen de strategie bespreken die samen en gaan beide in uitvoering! Wij zijn in de uitvoerende en coördinerende speler en jij moet ons voorzien van de juiste informatie.

  3. Wij gaan voor resultaat

  Uiteindelijk koppelen wij de resultaten terug maandelijks of bespreken wij deze in een persoonlijk gesprek. Wij staan altijd voor jou klaar. Zo is het ook mogelijk om ” aan desk ” te komen werken.

  Zij gingen u voor

  De onderstaande samenwerkingen binnen de detailhandel zijn jou voorgegaan. De uitgevoerde werkzaamheden kan je bekijken door op de resultaat button te klikken. Wil je nou ook zulke resultaten behalen? Neem dan contact met ons op.

  Zet marketing in

  Mensen in de detailhandel werken met passie, want tevreden consumenten zijn het bestaansrecht van het bedrijf. Dit gevoel wil je ook online overdragen. Als  marketing bureau helpt Chances4u jouw detailhandel ondermening met een sterke online zichtbaarheid.

  Hoe we je doelgroep bereiken?

  We inspireren jouw klanten via de volgende kanalen:

  • Vindbaarheid in Google. Bijna elke zoektocht van klanten begint in Google. Net zoals je ons hebt gevonden, weten wij ook jouw bedrijf naar boven te optimaliseren in Google.

  • Social media in de detailhandel. De gemiddelde persoon besteedt vele uren per week op social media. Kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat zijn de ideale platformen om indruk te maken op je doelgroep.

  • We hebben ervaring met succesvolle marketingcampagnes gericht op deze branche!  We inspireren je doelgroep met mooi beeldmateriaal en overtuigen ze met content. Haal meer uit je marketing via Chances4u.

  Gratis tips & tricks ontvangen?

  Please enable the javascript to submit this form