E-mailmarketing


Waarom is het belangrijk?

Hoe bereik je een zo groot mogelijk doelgroep met mensen op een efficiënte manier? Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van e-mail marketing. Maar wat is e-mail marketing? Hierbij worden de potentiele klanten direct benaderd via de e-mail. Deze manier van direct marketing kan gebruikt worden om nieuwe klanten binnen te halen, informatie te verstrekken, klantcontact te onderhouden of mensen die al klant zijn te overtuigen van een nieuw product. Door gebruik te maken van e-mail om deze doelen na te streven, komen we bij de term e-mail marketing.

Wat bieden wij binnen E-mailmarketing?

  • Inzicht in de kansen van e-mailmarketing voor jouw bedrijf.
  • Wij brengen de content marketing funnel overzichtelijk in kaart.
  • Eventuele optie tot managing van funnel

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

E-mailmarketing juist in zetten voor jouw bedrijf? Dat kan!  Een goed ingerichte content marketing funnel van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend.

e-mailmarketing

Onze Klanten

Wij werken nauw samen met onze relaties. Mede door deze reden weten wij een langdurige en duurzame samenwerking aan te gaan met 80% van onze samenwerkingen. Chances4u werkt met een team van oud-intercedenten en gespecialiseerde marketeers. Als marketing bureau werken wij als individu per opdracht.

“Wij geloven in online successen”

Dit houdt in dat wij bij elk proces van A tot Z zijn betrokken. Als marketing bureau zijn wij trots dat wij partners hebben op elk marketing facet. Wij hebben een directe aanpak en werken transparant. 

Onze klanten bevinden zich door het gehele land, vanuit elke branche. Zo werken wij met maatschappelijke partners maar ook bijvoorbeeld in de bemiddeling sector, hierin voeren wij vacature marketing uit. 

Wij maken geen onderscheid tussen groot en klein. We zoeken naar een juiste match, een juiste klik en dezelfde ambitie heeft om er een succes van te maken.

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u