fbpx
Skip to main content

Steeds meer bedrijven kiezen voor online marketing

Het is toch veel makkelijker om jouw producten online te kopen,  tuurlijk kan je het niet passen, proeven of uitproberen voordat je online besteld, maar zelfs retourneren gaat steeds sneller. Mede door deze reden kiezen bedrijven steeds vaker voor bijvoorbeeld webshops, echter is het voor hen steeds lastiger om de juiste doelgroep te bereiken. Waar klop je dan aan? Juist bijvoorbeeld bij een online marketing bureau. Dit gebeurd tegenwoordig steeds vaker. Ook wij als online marketing bureau krijgen steeds meer aanvragen van verschillende soorten bedrijven.

 

Zelf aan de slag gaan met jouw online marketing is niet heel eenvoudig

Tegenwoordig is het heel veel waard is dat jouw marketingvraagstukken snel en adequaat worden opgelost. Wanneer je je marketing uitbesteedt, ben je volledig ontzorgd en kunnen jouw organisatie en haar medewerkers zich volledig richten op de zaken waar jullie in excelleren. Wij geloven erin dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Maar wat zijn de voordelen van het uitbesteden van je marketing?

Expertise

Bij Chances4u werken wij met ervaren marketeers, de juiste visie en doorzettingsvermogen. Hierdoor weten wij uitstekende resultaten te boeken. Binnen Chances4u hebben wij verschillende marketeers met bij elkaar opgeteld 15 jaar ervaring binnen de marketing, zo zorgen wij dat wij ook van elkaar leren. Zo realiseren wij de online marketing strategie die bij jouw bedrijf past.

online marketing

Specifieke marketingtools

Wij werken met verschillende soorten en exclusieve marketingtools. Deze middelen worden ingezet bij de marketing van een merk, product of dienst. Dit kan variëren van het platform waar een advertentie wordt gepubliceerd, tot aan analysetools om het succes van een reclamecampagne te bepalen.

Ander perspectief

Met het uitbesteden van je marketing wordt er vanuit een ander perspectief naar jouw organisatie gekeken. Dat levert waardevolle en onpartijdige feedback op. Juist in drukke tijden kan een frisse blik enorm helpen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat het kosten kan besparen!

Wij helpen jou bij verschillende facetten binnen de marketing.

In de basis bestaat zoekmachine optimalisatie uit drie belangrijke pijlers, te weten: content, linkbuilding en een technische optimalisatie. Als SEO expert zou je ervaring moeten hebben met ieder van deze pijlers om SEO zo efficiënt mogelijk in te kunnen zetten voor bedrijven. Vaak wordt gestart met een uitgebreide analyse van de zoekwoorden die door de doelgroep van een organisatie gebruikt worden. Hierbij wordt onder meer gekeken naar het aantal keer dat er op een specifiek zoekwoord gezocht wordt en op de concurrentie van andere partijen. Interessant zijn zoekwoorden met een hoog volume en een lage concurrentie. Marketeers beschikken over tools die deze zoekwoorden inzichtelijk maken voor organisaties. Op basis van deze analyse kunnen de volgende stappen gezet worden.

online marketing

Chances4u is betrokken bij het proces.

Bij Chances4u staan wij voor persoonlijkheid, al dan niet in een vroegtijdig stadium, hierin zorgen we ervoor dat de druk niet oploopt bij de klant. Hierdoor zijn wij eerder in staat het probleem te ondervinden en op te lossen. Hoe persoonlijker de communicatie is, hoe sneller wij tot een oplossing komen. Alleen door het beste uit jezelf te halen is er goed resultaat haalbaar. Dit doen wij door continu de beste professionals aan de juiste opdracht te linken. Bij Chances4u staan we voor persoonlijkheid, wij zijn de spil tussen de wensen en behoeftes. Bij ons draait het om mensen en niet om klanten.

Wij voeren werkzaamheden uit in verschillende branches!

Chances4u heeft ervaring binnen verschillende branches. Mede door een groot netwerk uit onze kring aan intercedenten en specialisten. Wij ervaren dus ook dat sommige bedrijven uit deze branches dus ook nog nooit echt iets heeft gedaan aan de marketing. Dit is uiteraard geen probleem, Chances4u ontzorgt jouw bedrijf op elk marketing facet dat er is. Verschillende bedrijven zijn je al voor geweest! Heb jij een vraag omtrent online marketing? Stel hem via het onderstaande contact formulier!

Steeds meer bedrijven kiezen voor online marketing