fbpx
Skip to main content

CHANCES4U MARKETING ROTTERDAM


marketing rotterdam

Hét marketingbureau van rotterdam

Wij helpen je om online meer zichtbaar te zijn. Beter vindbaar en met een duidelijke identiteit. Wij kiezen dragen daarom ook de complete zorg. Wij zorgen ervoor dat je marketingdoelen bereikt worden door de inzet van diverse kanalen en een gedegen online strategie. 

Dit alles doen wij door middel van een team experts met ieder zijn specialiteit. Wij zijn de specialist in marketing Rotterdam.

Waarom de marketing uitbesteden?

Met het uitbesteden van je marketing wordt er vanuit een ander perspectief naar jouw organisatie gekeken. Dat levert waardevolle en onpartijdige feedback op. Juist in drukke tijden kan een frisse blik enorm helpen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat het kosten kan besparen!

10 redenen waarom jij je marketing moet uitbesteden

1. Expertise
2. Specifieke marketingtools
3. Een ander perspectief
4. Kostenefficiënt
5. Ervaring
6. Meetbare resultaten
7. Continuïteit
8. Lastenverlichting
9. Schaalbaarheid
10. Snelheid

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Samen naar jouw marketing strategie kijken?

Bezig met het voorbereiden van een nieuwe marketing strategie? Of wil je graag een stap vooruit op marketing gebied maar weet je nog niet welke route je wilt bewandelen? Chances4u gaat graag met jou in gesprek. Wij kunnen u helpen op het gebied van SEO, SEA, Social Media Marketing, E-mail Marketing, Content Creatie en nog veel meer! Enthousiast geworden over Chances4u marketing Rotterdam? Klik op de onderstaande button!

Enthousiast geworden?

Marketing verzorgen op maat? Of niet meer hoeven denken dat u niet gezien word via sociale media?  Stel jouw specifieke vraag via onderstaande button. Wij helpen iedereen binnen marketing Rotterdam!

  blijf dicht bij jezelf

  Content moet autenthiek zijn

  Bij Chances4u draait het erom dat content die gemaakt word aansluit op het bedrijfsgevoel. Wie ben jij, wat straal of wil jij uitstralen?

  Marketing Rotterdam Chances4u

  Chances4u houd zich dagelijks bezig met het optimaliseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen ook wij ons door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld.

  Chances4u is een ervaren online marketingbureau dat alle aspecten van online marketing beheerst en de online marketing strategie van jouw bedrijf, samen met jou, de aandacht geeft die deze verdient.

  Om deze reden zorgen wij voor een strategie op maat, afgestemd op jouw doelen, zodat we samen het maximale resultaat kunnen halen.

  Na een uitgebreide analyse en voorgesprek volgt vanzelfsprekend een heldere communicatie wanneer we samen aan de slag gaan. We beseffen maar al te goed dat we alleen samen met jou de campagnes succesvol kunnen maken. Daarom zijn we een groot voorstander van korte lijnen en proactieve communicatie. Om een effectieve online marketing campagne neer te zetten, hoeven we niet elke week een afspraak te maken om bij elkaar op de koffie te komen. Wij kunnen iedereen helpen binnen marketing Rotterdam en omstreken.

  Persoonlijk contact staat bij ons op één, direct contact tussen de klant en onze marketeers. 

  marketing rotterdam
  • marco corro
   Marco Corró
   Unieke Bricks

   “ Ik ervaar Chances4u als een creatieve marketeer, daarnaast schakelt hij snel en denkt hij mee”

  • armand
   Armand Bakker
   De Uitspanning

   “ Het werk dat Chances4u heeft geleverd, heeft aan onze wensen voldaan, zeker aan te raden.”

  • erwin
   Erwin Grootenboer
   Storm Sales Solutions

   “Chances4u is creatief, oprecht geïnteresseerd en vakkundig.”

  • Els van Oldenbarneveld

   “De snelheid en creativiteit waarmee Chances4u handelt is in één woord top!”

  • sebastiaan
   Sebastiaan Janssens
   Directie s.v. DRL

   “De samenwerking met Chances4u is super. Er wordt snel geschakeld en meegedacht met DRL. Hun kernwaarden sluiten direct aan bij onze wensen.”