Skip to main content
marketingbureau Rotterdam

Ons marketingbureau Rotterdam informeert jou!

Chances4u is een energiek marketingbureau Rotterdam, die zich volop inzet op vernieuwing, meetbare resultaten en een persoonlijke aanpak op het gebied van marketing. Wij staan klaar om bedrijven te helpen en hen te laten groeien in hun marketingwens. Of je nu meer verkoop wilt genereren, websitebezoeken wilt verhogen, de zichtbaarheid op de social media wilt verbeteren of nieuwe talenten wilt aantrekken. Chances4u, het marketingbureau Rotterdam, heeft de kennis en het enthousiasme om jou te helpen. Wij zijn de perfecte partner voor partijen die snel verandering willen zien in hun marketingdiensten. Dit komt doordat wij een klein team zijn en snel veranderingen kunnen doorvoeren. Ons doel is jouw succes waarmaken! Wil jij meer informatie over onze diensten. Klik dan hier om verder te lezen over het marketingbureau Rotterdam.

Welke diensten levert Chances4u?

Het marketingbureau Rotterdam, Chances4u, biedt veel verschillende services aan, zoals: hulp bij het vinden van personeel, verbeteren van de vindbaarheid op Google, beheren van social media kanalen, het maken van content en bedenken van creatieve oplossingen. Daarnaast helpt Chances4u ook bij het adverteren op zoekmachines, dit noemen we ook wel SEA. Deze diensten zijn belangrijk omdat het jouw bedrijf kan helpen met het vergroten van de naamsbekendheid en bij het op de kaart brengen van jouw product of dienst. Tegenwoordig wordt de conversiewaarde via Google of social media steeds groter, wanneer jouw bedrijfsnaam bovenaan staat, krijg je meer zichtbaarheid én bouw je tegelijkertijd naamsbekendheid op. Dit wil jij toch ook?!

Marketingbureau Rotterdam

Hoe doen wij ons werk?

Ons marketingbureau Rotterdam, Chances4u, gebruikt verschillende marketinguitingen voor het behalen van de doelen van onze klanten. In deze tekst wordt er uitgelegd hoe wij jou kunnen helpen op het gebied van zoekwoordenoptimalisatie, social media en recruitment marketing. Zo maken wij gebruik van verschillende online kanalen, één daarvan is SEO. Wij geven advies over welke zoekwoorden die het meest passend zijn voor jou partij. Zo schrijven wij meerdere SEO-teksten per week en houden wij wekelijks de statistieken van jouw huidige positie in Google in de gaten te houden en ontvangt je maandelijks een uitgebreide rapportage over de gemaakte stappen en nieuwe ontwikkelingen.

Social media uitbesteden bij het marketingbureau Rotterdam

Een andere marketingdienst waar wij in uitblinken, is social media. Voor deze marketingdienst gaan we aan de slag met de content en creatie. Voordat we hieraan beginnen, doen we eerst een grondig onderzoek. Zo kijken we naar wie jouw doelgroep is en zullen aan de slag gaan op de platformen; Instagram, Facebook en LinkedIn. Ondanks dat wij de content creatie uithanden nemen, is het belangrijk dat de klant zelf aan de slag gaat met het opbouwen van engagement. Om dit te realiseren is het gebruik maken van hashtags erg belangrijk. Het creëren van jouw eigen hashtags kan helpen om jouw social media bekender te maken. Wanneer jouw bedrijf leuke hashtags gebruikt in de content, kunnen mensen via deze hashtags op jouw bedrijfsaccount komen. Zo bouw je naamsbekendheid op, maar zonder de perfecte huisstijl kom je nergens. Daarom staan wij voor jouw klaar! Wij ontwerpen voor jou een passende huisstijl en daarnaast maken we wekelijkse content creaties voor op jouw social kanalen!

Wij zijn anders dan andere marketingbureaus Rotterdam!

Wat maakt ons anders dan de andere? Wij zijn een klein team waardoor jij snel met ons contact op kan nemen. Voordat we starten met een samenwerking, plannen we eerst een kennismakingafspraak in. Tijdens deze afspraak leren wij elkaar kennen en kunnen we jouw marketingdoelstellingen bespreken. Met een unieke aanpak zorgen we ervoor dat jij online beter gevonden en gezien wordt. Dit realiseren we door nauw met je samen te werken. Ons jonge team van specialisten nemen hier de leiding in en ontwikkelen samen met jou een doelgericht plan om jouw marketingdoelen te bereiken.

Omdat elke klant andere behoeftes heeft, passen wij onze marketingdiensten hierop aan. Dit doen we om aan de wensen en behoeftes van de klant te voldoen. Zo houden we trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en informeren we de klant direct als wij kansen zien op het gebied van marketing. Daarnaast proberen we zo snel mogelijk een reactie te geven, het liefst doen we dat op dezelfde dag. Mocht dat niet lukken, dan hoort de klant wanneer hij/ zij wel een reactie kan verwachten.

Neem jij contact met onze marketingbureau Rotterdam?

Wil jij meer informatie over ons weten? Neem dan contact met ons op! Ook zijn we via de mail en telefonisch bereikbaar, zo plannen we graag met jou een afspraak in zodat wij jou alles kunnen uitleggen. Wie weet sta jij snel op de top! Volg je ons al op social media? Dit kan op: InstagramLinkedInFacebook.