Skip to main content

Nieuwe marketing medewerker Thessa

Mijn naam is Thessa Roos en ik ben 21 jaar jong. Ik zal vanaf maart het team van Chances4U versterken als marketing medewerker. Waarbij ik aan de slag ga met SEO, social media en content creatie. Maar wie ben ik? Dat ga ik jullie vertellen!

Wie ben ik?

Autorijden vind ik heerlijk met een muziekje op en hard meezingend tussen al mijn bestemmingen in. Ik breng graag veel tijd door met mijn vriendinnen en familie. Lekker een drankje doen, lunchen of een potje poolen. Ik sta bekend als een enorme dierenvriend. Zo rijd ik al mijn hele leven paard en ben gek op onze lieve, maar ook ondeugende hond Bowie. Naast het paardrijden doe ik sinds kort aan softbal. Ik ben nooit sportief geweest, maar heb het sinds 2022 weer helemaal te pakken. Naast het sporten heb ik vele ander hobby’s waar ik mij mee bezig houd. Er is bij ons thuis altijd wat te snoepen, omdat ik graag taarten en cupcakes bak. Daarnaast illustreer ik veel op mijn Ipad en volg ik regelmatig een cursusjes om hier beter in te worden. Tot slot heb ik een enorme boekenkast staan die elke maand weer wordt bijgevuld. Ik lig dan ook vaak in bed met een kopje thee en een goed boek.

Welke kwaliteiten neem ik mee binnen de marketing?

Als ik mijn kwaliteiten zou moeten omschrijven zou ik wel kunnen zeggen dat ik een harde werker ben, creatief en organiserend. Ik ga graag aan de slag en houd van doorwerken. Op creatief gebied vond ik het tijdens mijn studie erg leuk om social media content te maken. Zo heb ik mijzelf wegwijs gemaakt met de Adobe programma zoals Photoshop en kan ik sinds kort een beetje illustreren. Tot slot bewaar ik graag het overzicht. Ik vind het fijn om goed bij te houden wat er voor wanneer moet gebeuren en regel graag alles zelf. Deze kwaliteiten zullen dan ook zeker van pas komen tijdens mijn werk.

Aan de slag als marketing medewerker bij Chances4U!

Tijdens mijn studie heb ik 3,5 jaar lang pizza’s en pasta’s gemaakt bij ons in Ridderkerk. Ondanks dat ik dit erg leuk, en lekker, vond werd het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een baan die meer bij mijn interesses en kwaliteiten past. Ik heb in februari mijn studie communicatie afgerond. Ik ontdekte gedurende mijn studie dat ik het leuk vond om te werken met beeld, maar ook het schrijven van teksten vond ik erg leuk.

Toen ik opzoek ging naar een nieuwe uitdaging kwam ik terecht bij Chances4U. Na een fijn gesprek met zowel Glenn als Sylvia had ik een erg positief gevoel. De gezellige sfeer gaf mij direct een welkom gevoel en de leuke werkzaamheden paste helemaal bij mij. Hierdoor zal ik vanaf maart Chances4U gaan versterken als marketing medewerker. Ik zal hier veel gaan leren om zo hopelijk een expert in het vakgebied te kunnen worden. Bij Chances4U zal ik mij bezighouden met social media, content creatie en SEO.

Nieuwe marketing medewerker Thessa