fbpx
Skip to main content

Hoe krijg jij meer organische bezoekers?

Veel vaker stellen mensen deze vraag over organische bezoekers!

Mensen zijn steeds vaker op zoek naar de oplossing, ze steken veel tijd in het vergaren van bezoekers. Ook steken zij hier veel geld in, alleen blijven ze haken bij het organische deel. In deze blog zal ik je de in en outs vertellen over de organische bezoekers, ook Chances4u kan dit voor jou realiseren. Benieuwd naar deze dienst ga naar onze marketing diensten.

Wat zijn organische bezoekers?

Organische bezoekers, hoe krijg je ze en waar komen ze vandaan? Op het moment dat jij een nieuwe website hebt wil je graag dat hier zoveel mogelijk bezoekers op komen, vaak komen ze via verschillende kanalen.  Hierbij wordt onderscheid gemaakt in betaalde en organische bezoekers. De betaalde bezoekers komen binnen via Google AdWords

Een bezoeker kan echter ook via een regulier zoekresultaat op je website kan komen. Dit zijn Organische bezoekers. Wat betekent de term organic search in Google Analytics? De term organic search staat voor organisch verkeer, wat betekent dat je bezoeker via de organische weg op jouw website terecht is gekomen.

organische bezoekers

Hoe kom ik zo hoog mogelijk in Google terecht zonder te betalen?

Wanneer je meer organische bezoekers op je website wilt is het zaak om in te zetten op SEO

SEO is een acroniem van het woord ‘Search Engine Optimization’, oftewel: zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine-optimalisatie is het actief optimaliseren van een website door het verbeteren van interne en externe..
Content kun je zien als informatie. In feite geef je informatie weg naar iemand anders. Informatie kan in verschillende tekstsoorten geplaatst worden. Je kunt mensen amuseren, informeren, overtuigen, beschouwen en..

te schrijven en je site te optimaliseren snapt Google steeds beter waar je site over gaat. Ook je bezoekers zullen je makkelijker vinden naarmate je meer content schrijft. Belangrijk hierbij is:

  • je houdt je aan de regels van vindbare webteksten
  • je doet op de juiste manier zoekwoordenonderzoek
    Als je iets via Google wilt zoeken dan gebruik je zoekwoorden. Nadat je het zoekwoord hebt ingetypt en je op \’enter\’ hebt gedrukt verschijnen er talloze pagina\’s met gerelateerde websites. Om te scoren met jouw..
  • je zet de juiste interne linkstructuur op
  • je blijft consistent/consequent content toevoegen aan je website.

Door hier de juiste strategie te hanteren kun je serieuze bezoekersaantallen naar je site halen. En als volgende stap kun je aanvragen en opdrachten uit je site gaan halen!

organische bezoekers

Warme bezoekers

Organisch zoekverkeer is zeer waardevol. Bedenk maar eens dat de bezoeker die via Google iets zoekt al heel specifiek op zoek is naar iets. Vergelijk je dit bijvoorbeeld met Facebook, dan zul je zien dat een bezoeker vaker ’toevallig’ in aanraking komt met een blog of artikel en denkt: ‘laat ik daar eens op klikken’. Maar wanneer ik intik in Google -fotografiecursus Utrecht- dan heb ik al een hele gerichte intentie. Wanneer ik vervolgens op een site kom die precies voldoet aan mijn behoefte dan is de kans groot dat ik contact opneem.

Waarom is een SEO Strategie belangrijk?

In de meeste gevallen converteert verkeer vanuit organische (gratis) resultaten van Google beter dan verkeer vanuit bijvoorbeeld social media of advertenties. Met SEO word je op het juiste moment door de juiste doelgroep gevonden en dit is ook nog eens kosteloos.

Wat bieden wij binnen een SEO Stratgie?

  • Gratis SEO scan t.w.v. € 150,-
  • Inzicht in de kansen van SEO voor jouw bedrijf.
  • SEO Roadmap, hoe ga je jouw SEO strategie inzetten.
  • Eventuele optie tot managing van SEO migratie

Vraag jouw gratis oriëntatiegesprek aan:

SEO juist inzetten voor jouw bedrijf? Dat kan!  Een goed ingerichte content marketing funnel van belang. Sommige bedrijven kiezen er na de brainstormsessie voor om met ons samen te werken, maar de keuze is geheel aan jou. De brainstorm is gratis en geheel vrijblijvend. Klik hier om naar onze SEO strategie te gaan! Wij helpen u graag zodra jij het contactformulier hebt ingevuld.

Meer weten over organische bezoekers klik dan hier!
Hoe krijg jij meer organische bezoekers?