Chances4u is op zoek naar een
SEO Specialist

Wie zijn wij?

Chances4u houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen ook wij ons door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld.

Onze Cultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen tot verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor ondernemenschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen.

Onze Doelstelling

Binnen ons marketing bureau stellen wij van dag tot dag nieuwe doelstellingen. Aan deze doelstelling koppelen wij ook enkele kernwaardes.

seo specialist

Wat ga je doen als SEO Specialist?

Elke week starten we samen met een weekly call. Hierin proberen we elkaar scherp te houden en de vorige en komende week door te spreken. We vertellen allemaal wat we de komende week gaan doen, waar we hulp bij nodig hebben en waar we zin in hebben. 

Vervolgens ga jij aan de slag met verschillende samenwerkingen van Chances4u op het gebied van SEO. 

Je dag bestaat uit het beheren van een aantal klanten. Voor die ene klant heb je iets nieuws bedacht wat je wil proberen. Uiteraard doen wij dit in overleg. Ondertussen ga je verder met het optimaliseren van de huidige website op het gebied van SEO. Je stuurt daarnaast wekelijks een korte update naar Glenn van Chances4u, zodat we weten dat je ermee bezig bent.

Wat wij bieden:

 • Indien nodig reiskostenvergoeding 
 • Lunch zowel voor uit huis als bij ons op kantoor
 • Gezelligheid van een groep vakidioten
 • De vrijheid om je eigen uren in te plannen, wij gaan je niet aan je bureau kluisteren
 • Toffe klanten om voor te werken in een prettige werkomgeving

Wie ben jij:

 • Passend uurtarief op basis van kennis en ervaring – we doen eenmaal per jaar uurtarief bepaling om een goed salaris te kunnen bieden
 • Creativiteit, spontaniteit en actie, dat is wat jou omschrijft.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt veel ervaring met het inrichten van SEO strategieën.
 • Je bent 5 tot 10 uur per week beschikbaar, je kunt gestructureerd werken en goed omgaan met deadlines.
 • Woonachtig in Nederland en er niet vies van zijn soms naar Rotterdam te reizen.
seo specialist

Wat is een SEO Strategie

Als SEO Specialist is het vrij logisch om te weten wat een SEO strategie is. Echter lichten wij dit nog graag even voor jou uit. Wellicht zie jij dit anders als SEO Specialist en hier sparren wij dan ook graag over uiteraard.

Een SEO strategie is de belangrijkste stap binnen het vindbaarheid traject. Wij richten deze SEO strategie graag voor bedrijven in. Vele bedrijven begrijpen tegenwoordig niet waarom een SEO strategie van belang is en hoe je hem moet inrichten. Bedrijven denken namelijk vaak dat het gaat om een aantal zoektermen toevoegen binnen website teksten.

Jij als SEO Specialist kan iedereen vertellen dat dit helaas niet het geval is!  Zonder een volledige SEO strategie is de kans van een goed vindbare website erg klein. Als het gaat om het ontwikkelen en uitvoeren van een goede SEO strategie voor een bedrijf, dien je rekening te houden met bijkomende faciliteiten. Daarom zoeken wij jou!


Kom jij ons team versterken als SEO Specialist

Ben jij degene die wij zoeken? Laat je gegevens hieronder achter of  stuur jouw motivatie, CV en/of eventuele vragen uiterlijk naar  glenn@chances4u.nl

Vibe

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u