fbpx
Skip to main content
Marketing Stagiair Chances4u

Marketing stagiaire? Wij zoeken jou!


Vacature marketing stagiaire

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste marketing stagiaire om ons team te versterken. Wil jij jezelf ontwikkelen in het marketingvak in een jong en gezellig team? Zoek niet verder!

Dit ga jij doen! 

Als marketing stagiaire zul je deel uitmaken van ons marketingteam en zal je de kans krijgen om ervaring op te doen in verschillende aspecten van marketing, zoals social media, SEO en content creatie. 

Tijdens jouw stage bij ons bedrijf zal je ondersteuning bieden aan het marketingteam en zal je worden ingezet op verschillende projecten. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verdiepen en toe te passen in de praktijk.

Jouw profiel

  • Je bent creatief en hebt passie voor marketing
  • Ervaring in photoshop of Canva is een pré
  • Sterk in de Nederlandse taal, vooral geschrift 
  • Je werkt graag in teamverband en je bent proactief
  • Je volgt een HBO-opleiding in communicatie of marketing 

Wat bieden wij jou?

  • Meer dan genoeg ruimte om vragen te stellen en ervaring op te doen
  • Leuk en gezellig jong team waarin je goed wordt ondersteund 
  • De mogelijkheid om zelf met ideeën te komen
  • Reiskostenvergoeding
  • Passende stagevergoeding  

Als marketing stagiaire aan de slag bij Chances4u? 

We bieden een leerzame en uitdagende stageplaats in een dynamische werkomgeving. De stage duurt minimaal vier maanden en zal plaatsvinden op ons kantoor in Papendrecht. Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We hebben zelfs een bushalte voor de deur…

Ben jij de enthousiaste en ambitieuze marketing stagiaire die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar glenn@chances4u.nl We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Wie zijn wij?

Chances4u houdt zich dagelijks bezig met het optimaliseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen ook wij ons door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld.

Nog meer te weten komen over ons? Neem dan een kijke op onze socials! LinkedIn, Instagram en Facebook

Onze Cultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen tot verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor ondernemenschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen.

Onze Doelstelling

Binnen ons marketing bureau stellen wij van dag tot dag nieuwe doelstellingen. Aan deze doelstelling koppelen wij ook enkele kernwaardes.


Kom jij ons team versterken als marketing stagiaire?

Ben jij degene die wij zoeken? Laat je gegevens hieronder achter of stuur jouw motivatie, CV en/of eventuele vragen naar glenn@chances4u.nl