fbpx
Skip to main content

Wij zijn op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Chances4u houd zich dagelijks bezig met het optimaliseren en ontdekken van de bekende social media kanalen. Daarnaast ontwikkelen ook wij ons door elke week momenten te vinden waarin wij ons verdiepen in de nieuwste trends op het gebied van marketing. Chances4u is ontstaan uit een passie voor de online marketing wereld.

Onze Cultuur

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen tot verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor ondernemenschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen.

Onze Doelstelling

Binnen ons marketing bureau stellen wij van dag tot dag nieuwe doelstellingen. Aan deze doelstelling koppelen wij ook enkele kernwaardes.

vacature

Wat ga je doen:

We zijn op zoek naar een enthousiaste Content Creator die op een actieve manier content gaat creëren die past binnen de visual identity van Chances4u. Je gaat aan de slag met het maken van inspirerende content voor Social Media. Je legt de verbinding met onze doelgroep en weet precies waar, wanneer en hoe je dat doet.  Je werkt met vaste deadlines en weet hier tijdig op in te spelen.

Wie ben jij:

– Creativiteit, spontaniteit en actie, dat is wat jou omschrijft.

– Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

– Je hebt veel ervaring met content creatie.

– Je kunt goed overweg met de Adobe programma’s (Photoshop, InDesign) en Canva en hebt ervaring met het editten van video’s.

– Je bent 4 tot 6 uur per week beschikbaar, je kunt gestructureerd werken en goed omgaan met deadlines.

– Woonachtig in Nederland en er niet vies van zijn soms naar Rotterdam te reizen.

Wat bieden wij?

– Werk lekker vanuit huis!
– Een vast uurtarief die wij samen afspreken.
– Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkel, plus jij wordt ook een visitekaartje vanuit Chances4u

Join the team

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie, CV en/of eventuele vragen uiterlijk maandag 31 januari 2022 naar glenn@chances4u.nl

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Glenn