top 5 meest gemaakte fouten op instagram

Stagneert je Instagram-account, maar weet je niet goed waarom? ​Als je je bewust wordt van deze punten en als je ze voortaan probeert te vermijden, dan ben je de overgrote meerderheid van de gebruikers op Instagram een ​​enorme stap voor. ​ Je leest ze hier:

1.  Je weet niet met wij je te maken hebt.

Het kennen van je doelgroep is heel belangrijk als je succesvol wilt zijn op social media. Alleen op deze manier kun je content maken die hen ook daadwerkelijk echt interesseert.

2. Je laat jezelf niet zien.

Zeker als je een persoonlijk merk hebt, is het niet verstandig je te verschuilen achter goed ontworpen posts. Mensen verbinden zich met mensen. Als je jezelf niet laat zien, maar puur en alleen vlakke content, dan is het lastiger voor je volgers om een connectie te voelen.

3.  Je houdt je te weinig bezig met andere accounts.

Besteed elke dag bewust tijd aan andere accounts en wissel ideeën uit met andere gebruikers en misschien zelfs wel concurrenten. Laat een like of een oprechte en eerlijke opmerking achter, sla berichten die voor jou nuttig zijn op en deel ze zelfs met volgers waarvan je weet dat zij kunnen profiteren ervan.

4. Het ontbreekt aan doorzettingsvermogen.

Om succesvol te zijn op Instagram heb je doorzettingsvermogen nodig. Wat jou onderscheidt van de concurrentie is bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen. Wanneer de andere het allang hebben opggegeven moet jij doorzetten. Het zal zich uiteindelijk altijd uitbetalen!

5. Je hebt geen strategie.

De beste posts en de beste hashtags zijn praktisch waardeloos als je je contentstrategie niet goed doordacht hebt. Iedere post moet een bewuste post zijn en moet bewust gemaakt zijn voor een specifiek doel. Pas dan zul je resultaten bereik met je posts.

 

Ben jij benieuwd naar wat voor tips en tricks chances4u nog meer voor jou geheel vrijblijvend in petto heeft. Kijk dan eens op deze pagina en laat je verbluffen!

top 5 meest gemaakte fouten op instagram

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u