Skip to main content

Op zoek naar een marketingbureau in Rotterdam?

Chances4u is het meest betrokken online marketingbureau in Rotterdam, dat durven we met zekerheid te zeggen. We zijn geen bureau met een groot getal aan klanten die we nauwelijks kennen. Wij zijn een marketing bureau die nog langskomt op locatie. We zijn betrokken bij jou én je organisatie.

Haal jouw doelstellingen met de hulp van onze expertise

Wil je online beter zichtbaar zijn? Zoek dan niet verder! Wij zijn het online marketing bureau in Rotterdam die je daarbij verder kan helpen. Door je goed zichtbaar te maken onder de juiste doelgroep behaal jij zo al je doelstellingen. Dit kunnen we met meerdere middelen doen.

We zijn namelijk gespecialiseerd in online marketing. Denk hierbij aan content creatie, SEO, adverteren, linkbuilding, social media, e-mail marketing, doelgroep analyses en copywriting. Graag spreken we samen met jou over de mogelijkheden. 

Waarom zou je de marketing uitbesteden?

Online marketing is enorm breed en doe je er niet zomaar even bij. Zeker niet als je het goed wilt doen! Door je marketing (voor een deel) uit te besteden houd je meer tijd over voor je kerntaken. Daarbij schuilt er wat complexiteit binnen de online marketing wereld. Om bepaalde zaken goed uit te voeren heb je vakkennis nodig. Een campagne opzetten in Facebook en Google lijkt me misschien niet erg moeilijk. Toch zul je moeten weten aan welke knoppen je moet draaien om je budget optimaal te besteden.

Ben je bang om de regie kwijt te raken? Dat is niet nodig! We maken van tevoren duidelijke afspraken waar we ons aan houden. Daarbij heb je binnen online marketing maximaal controle over het te besteden budget. We kunnen precies voor je instellen hoeveel je per dag of maand uit wilt geven.

Wil je toch graag interne marketing oppakken? Dan kun je ook een deel uitbesteden. Combineren is altijd mogelijk, en vaak is het ook een stuk goedkoper dan het aannemen van een extra werknemer. Daarbij zijn we uiteraard bereid om onze kennis met jouw medewerkers te delen. Zo heb je ons na een verloop van tijd misschien niet eens meer nodig!

Woon je in onze regio en ben je op zoek naar een goed online marketingbureau in Rotterdam? Dan kunnen we jou van heel veel ontzorgen.

Chances4u, hét online marketingbureau in Rotterdam

Op zoek naar een online marketingbureau in Rotterdam? Dan heb je veel om uit te kiezen. Waarom moet je dan voor ons kiezen? We zijn een erg betrokken. Zo komen we bij je langs en kunnen we snel schakelen. Heb je een adhoc taak? Dan doen we dat gewoon, zonder extra kosten. Daarbij denken we graag met je mee, maar staan we ook zeker open voor jouw ideeën.

Verder durven we te zeggen dat we goed zijn in wat we doen. We blijven onszelf continue ontwikkelen. Zo kunnen we de laatste trends met je delen.

Twijfel je nog? Geen probleem. Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met ons. We zullen je altijd van eerlijk advies voorzien.  Neem een kijkje op onze socials! LinkedIn, Instagram en Facebook

Op zoek naar een marketingbureau in Rotterdam?