Skip to main content
marketingbureau rotterdam

Meest betrokken Marketingbureau in Rotterdam

Chances4u het online marketingbureau in Rotterdam, wij werken met een team marketingspecialisten waarin een ieder hetgeen doet waar hij of zij het beste in is.  Chances4u is er voor een ieder, geen bedrijf is te groot of te klein voor ons. Dit doen wij bewust om ervoor te zorgen dat wij resultaat kunnen waarborgen.

Expert op verschillende facetten.

Welke marketingtaken ook nodig zijn, één ding is zeker, je zult altijd een specialist binnen jouw vraagstuk binnenhalen! Weten wie klik hier!

Kwaliteit en resultaat staat bij ons hoog in het vaandel, echter zijn wij ook van mening dat marketing gepaard gaat met betrokkenheid en persoonlijkheid. Mede door deze reden zijn onze samenwerkingen al voor langere periode aan ons verbonden, wordt jij de volgende

Neem dan vandaag nog contact op met het meest betrokken Marketingbureau in Rotterdam!

Hét marketingbureau in Rotterdam

Wij hebben een ondernemende bedrijfscultuur, waarin wij elke dag aansturen tot verbetering. Bij Chances4u krijgt men de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij staan voor  ondernemenschap, pro-activiteit, persoonlijkheid en denken in oplossingen. 

Wij hebben ervaring in verschillende branches, mede door een groot netwerk uit onze kring aan intercedenten en specialisten. Wij ervaren dus ook dat sommige bedrijven uit deze branches dus ook nog nooit echt iets heeft gedaan aan de marketing. Dit is uiteraard geen probleem, Chances4u ontzorgt jouw bedrijf op elk marketing facet dat er is. Verschillende bedrijven zijn je al voor geweest.

 • marco corro
  Marco Corró
  Unieke Bricks

  “ Ik ervaar Glenn als een creatieve marketeer, daarnaast schakelt hij snel en denkt hij mee”

 • armand
  Armand Bakker
  De Uitspanning

  “ Het werk dat Chances4u heeft geleverd, heeft aan onze wensen voldaan, zeker aan te raden.”

 • erwin
  Erwin Grootenboer
  Storm Sales Solutions

  “Chances4u is creatief, oprecht geïnteresseerd en vakkundig.”

 • Els van Oldenbarneveld

  “De snelheid en creativiteit waarmee Chances4u handelt is in één woord top!”

 • sebastiaan
  Sebastiaan Janssens
  Directie s.v. DRL

  “De samenwerking met Chances4u is super. Er wordt snel geschakeld en meegedacht met DRL. Hun kernwaarden sluiten direct aan bij onze wensen.”

  Hoe wij te werk gaan?

  Wij streven continu naar verbetering. Alleen door het beste uit jezelf te halen is er goed resultaat haalbaar. Dit doen wij door continu de beste professionals aan de juiste opdracht te linken. Zorg voor het persoonlijke aspect. Bij Chances4u staan we voor persoonlijkheid, wij zijn de spil tussen de wensen en behoeftes. Bij ons draait het om mensen en niet om klanten. Het halen van de beste kwaliteit. Het optimaliseren van onze marketing dienstverlening is wat wij dagelijks doen. Hoge kwaliteit zien wij samen met mooie resultaten  en proactieve communicatie met onze partners