fbpx
Skip to main content

Maak kennis met marketing medewerker Thirza

Hi, graag stel ik mijzelf aan jou voor! Mijn naam is Thirza Bossenbroek en  sinds kort ben ik begonnen als marketing medewerker bij Chances4u. Ik ben 24 jaar en woon in een heerlijk appartement in het centrum van Dordrecht. Een enorme luxe, want ik wandel zo de gezellige terrassen op. Het afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma Crossmediale communicatie behaald. En nu kan ik niet wachten om nu écht aan de slag te gaan bij Chances4u! Nieuwsgierig naar wie ik ben? Lees dan vooral verder! 😉

Dit ben ik!

Ik hou enorm van de gezelligheid van de stad. Aan het einde van de dag de laatste zonnestralen meepakken op een terras met vrienden of snel een nieuwe outfit scoren bij een van de leukste boetiekjes. Boodschappen doen op de markt in het weekend is voor mij een vaste prik. Ik houd mij graag bezig met (her)inrichten van mijn appartement, het koken van onbekende gerechten en het kopen en doorverkopen van tweedehandskleding op Vinted.

Ook vind ik het heerlijk om de rust op te zoeken bij mijn ouders in Giessenbrug. Met het gezin een lekker rondje varen op de Giessen, of ‘iets’ actiever op de sup. Ik ben een echt familie mens, mijn ouders zijn gescheiden en hebben beide hun geluk gevonden bij een nieuwe partner. Dit resulteert in een hele hoop ‘stief’ broers –en zussen. Bij ons het dus altijd gezellig druk! Ik kan enorm genieten van de natuur, of dit nou in de bossen in Dordrecht zijn of juist in de polder, dat maakt mij niet uit. Ik maak graag een wandeling aan het einde van de dag of in het weekend. Uiteraard kan ik ook genieten van een lekkere avond languit op de bank met een leuke film of serie.

Opleiding en werk.

Na mijn tijd op de middelbare school, ben ik de mbo-opleiding ‘Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener’ gaan doen. Met mensen in contact zijn en samen iets opzetten vind ik ontzettend leuk! Na deze driejarige opleiding ben ik gaan werken met jongeren, een tof project in Rotterdam Zuid. Toch wilde ik graag terug de schoolbanken in om mijzelf verder te ontwikkelen en mijn kennis nog verder te verbreden. Ik wilde graag op het commerciële vlak meer leren en mijn creatieve talenten verder onderzoeken. Vijf dagen in de week naar school zag ik niet zitten. Zo heb ik de keuze gemaakt om de deeltijdstudie Crossmediale communicatie op de Hoge School Rotterdam te gaan volgen. Tijdens deze studie leerde ik over alle verschillende communicatievormen en marketinguitingen. Naast één dag school in de week, werkte ik de overige vier dagen. Waarbij ik wat ik leerde op school direct in de praktijk kon uitvoeren. Het afgelopen jaar heb ik mij beziggehouden met de citymarketing van Dordrecht. Ik vond het een leuke uitdaging om mijn enthousiasme voor de stad over te brengen aan anderen. Toch besloot ik om na het behalen van mijn diploma een nieuwe start te maken binnen de marketing.

Keuze voor marketingbureau Chances4u

Zo ben ik op zoek gegaan naar een jong bedrijf met enthousiaste collega’s waar ik veel van kan leren. Al voor ik afgestudeerd was, kwam ik in contact met marketingbureau Chances4u. Na een superleuk gesprek onder het genot van een lekkere cappuccino, had ik een heel goed gevoel bij dit bedrijf en voelde mij helemaal welkom. Chances4u is hét bedrijf waar ik naar op zoek was! Ik kijk enorm uit naar dit leerproces binnen dit marketingbureau, naar de kansen die deze functie mij gaan bieden en naar de mensen die ik mag gaan ontmoeten. Vanaf augustus 2023 ga ik vijf dagen in de week aan de slag, dus ongetwijfeld dat wij elkaar een keer ontmoeten! Ik zie ernaar uit!

Volg je ons al op social media? 

marketing

marketing

Maak kennis met marketing medewerker Thirza