Skip to main content

Contentmarketing voor Bouw-Zorg


Bouw-Zorg Personeelsdiensten is hét detacheringsbureau voor de Zorg en de Bouw in de Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen) en de regio Zwolle. Wij bieden startende en ervaren professionals de volgende stap in hun carrière. Bij iedere nieuwe medewerker gaan we kijken naar diens ambities en dit matchen we met de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Zo ontstaat er voor iedere medewerker een persoonlijk maatwerkplan. Chances4u is Januari in contact geraakt met de eigenaar Jurgen van der Scheer en kwamen samen tot de samenwerking. Al snel bleek dat wij wilden starten met de contentmarketing. Zo gezegd, zo gedaan!

content marketing

Wat houdt contentmarketing in?

Een contentstrategie is een plan waarin je de strategische keuzes voor je content bepaald zoals: Thema’s, Middelen, Doelen en het beheer en de distributie hiervan. Hierdoor vorm je de basis voor de gehele strategie, dit creëert weer samenhang binnen het beleid.

Chances4u helpt jou graag met deze marketing tool, deze tool draagt bij aan je communicatie, merk en organisatiedoelen. Wij zorgen graag voor een logische aansluiting op jouw doelen.

Waarom contentmarketing?

Contentmarketing zorgt voor naamsbekendheid en een top-of-mindpositie. Door regelmatig berichten te plaatsen op sociale media, of regelmatig nieuwe blogs te plaatsen op je website,

Gratis tips & tricks ontvangen?

Please enable the javascript to submit this form

Onze strategie voor bouw-zorg

Content creatie

Allereerst zijn wij in overleg gegaan met Bouw-Zorg over de huisstijl. De wijze waarop een bedrijf of organisatie zich naar buiten toe zichtbaar presenteert noemen we de huisstijl. Dit is de visuele presentatie van de organisatie waar het logo, de kleurstelling, lettertypes en andere visuele elementen deel van uitmaken. Deze stijl wordt consequent doorgevoerd in alle visuele presentaties van de organisatie. 

content marketing

Een nieuwe website

Een website kan simpelweg een visitekaartje voor je bedrijf zijn. Toch is het voor veel bedrijven ook een belangrijke bron van nieuwe klanten. Als jij een hoop website bezoekers krijgt maar daar gaan nieuwe klanten uit weet te halen, is er dus ruimte voor verbetering. Dat heeft vaak een hoop te maken met de website zelf. Een nieuwe website, of in ieder geval een flinke aanpassing daarvan, kan ervoor zorgen dat je meer bezoekers naar klanten weet te converteren. Dit was één van de redenen voor Bouw-Zorg om een nieuwe website te lanceren. Deze is momenteel in de maak.

 • marco corro
  Marco Corró
  Unieke Bricks

  “ Ik ervaar Chances4u als een creatieve marketeer, daarnaast schakelt hij snel en denkt hij mee”

 • armand
  Armand Bakker
  De Uitspanning

  “ Het werk dat Chances4u heeft geleverd, heeft aan onze wensen voldaan, zeker aan te raden.”

 • erwin
  Erwin Grootenboer
  Storm Sales Solutions

  “Chances4u is creatief, oprecht geïnteresseerd en vakkundig.”

 • Els van Oldenbarneveld

  “De snelheid en creativiteit waarmee Chances4u handelt is in één woord top!”

 • sebastiaan
  Sebastiaan Janssens
  Directie s.v. DRL

  “De samenwerking met Chances4u is super. Er wordt snel geschakeld en meegedacht met DRL. Hun kernwaarden sluiten direct aan bij onze wensen.”