Onze stagiair Prewien stelt zich voor

Mijn naam is Prewien Joerawan en ik ben 23 jaar oud. Ik woon in Heijplaat, een klein havendorpje gelegen in prachtige stad Rotterdam. Mijn vrienden in het dorp kennen mij als Bollie. Maar waar komt dit vandaan? Deze naam is ontstaan doordat ik in het verleden een dikke baby was en altijd een Bollie werd genoemd…

Mijn opleiding en werkervaring

Momenteel volg ik de voltijd opleiding Sales en Accountmanager aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik de opleiding Marketing en Communicatie afgerond. Naast mijn studie ben ik werkzaam als Shop Advisor voor T-Mobile. Ik help en adviseer klanten met het afsluiten van een telefoon of internetabonnement. Mijn droombaan is accountmanager zijn. De mensen die dicht bij mij staan zouden mij beschrijven als een persoon die ondernemend en nieuwsgierig is én altijd in is voor een gezellig gesprek. In mijn vrije tijd hou ik ervan om mijn tijd te besteden met mijn familie. Daarnaast ben ik een echte voetballiefhebber. Elke zondag zit ik standaard voor de televisie wanneer Feyenoord speelt. Verder ben ik zelf lid van een voetbalvereniging en kijk ik er elke zaterdag weer naar uit om mijn eigen wedstrijd te spelen.

Wat zijn mijn werkzaamheden

Ik zal aan de slag gaan als stagiaire voor Chanches4u. Binnen het bedrijf zal ik me verdiepen in de sales en de marketing. Het onderhouden van klantrelaties en werven van nieuwe klanten is iets wat ik interessant vind. Het voeren van verkoopgesprekken is waar ik me tijdens deze stageperiode verder in wil gaan ontwikkelen. Het doel is om uiteindelijk zelf verkoopgesprekken met klanten te kunnen voeren.
Daarnaast heb ik een marketing achtergrond wat perfect aansluit op mijn werkzaamheden binnen het bedrijf.

Waarom chances4u?

De klik met Glenn en Sylvia was goed. Zij gaven mij het gevoel dat ik echt welkom ben en er is een fijne sfeer binnen Chances4u. Het was voor mij direct duidelijk dat dit een plek is waar ik super veel kan leren. Daarnaast vind ik het fijn dat er afwisseling zit in mijn werkzaamheden. Zo zal ik 1 dag bezig zijn met marketing en de andere dag met sales. Ik wilde na mijn gesprek niet eens meer op zoek naar andere bedrijven omdat ik zo’n prettig gevoel bij Chances4u had. Ik wist het gelijk, dit is het.

Ik heb super veel zin in mijn stageperiode! Het team is gezellig en ik voel me hier op mijn plek.

Onze stagiair Prewien stelt zich voor

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u