Skip to main content

Onze nieuwe marketing student Isa

Even voorstellen. Ik ben Isa, 19 jaar oud en kom uit Ridderkerk. Voor de komende vier weken ga ik als marketing student het team van Chances4U versterken op de marketingafdeling, als korte stage. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar bij de studie marketing en sales, als marketing student. Ik ben een hardwerkende student en kijk er enorm naar uit om hier zo veel mogelijk te leren over de marketing in praktijk.

Wie ben ik?

Ik ben een enorm sociale meid en ben graag druk bezig, stil zitten en niks doen is niet mijn beste vak. Ik hou er enorm van om gezelligheid om mij heen te hebben, en ben daarom graag met familie en vrienden. Als ik niet aan het werk ben op een festival ben ik er vaak zelf, met mijn vrienden te vinden. Ook ben ik laatst weer begonnen met sporten en ga tegenwoordig graag naar de sportschool. Verder ben ik vooral veel bezig met mijn opleiding. Ik heb tot nu toe als marketing student enorm veel plezier gehad in het volgen van mijn opleiding.

Mijn opleiding en werk

Momenteel ben ik eerstejaars marketing student aan Hogeschool Rotterdam, waar ik de voltijd opleiding Global Marketing en Sales volg. Hiervoor heb ik voor een tijdje de studie International Tourism Management gevolgd in Breda. Ik merkte al snel dat ik dit niet de studie voor mij was. En ik kwam erachter dat de marketing gerelateerde vakken mij heel erg aanspraken. Zo doende heb ik besloten om het jaar erna de studie Marketing en Sales te volgen. Naast mijn studie ben ik op het moment werkzaam bij Feyenoord waar ik achter de bar sta en zo nu en dan als gastvrouw mensen ontvang. Verder werk ik af en toe achter de bar op een festival.

Werkzaamheden als marketing student

Momenteel ben ik marketing student en zit in het eerste jaar van mijn opleiding Marketing en Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Aan het einde van mijn schooljaar heb ik een korte stage van vier weken. Deze vier weken ga ik het marketingteam versterken van Chances4U. Ik ga hier vooral aan de slag met de SEO en social mediakanalen. Ik hoop hier vooral alles wat ik heb geleerd in de theorie, te kunnen zien in praktijk en hier veel meer over te leren.

Waarom Chances4U?

Toen ik wist dat ik een marketing stage moest zoeken voor vier weken wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen. Ik ben direct online gaan zoeken, maar een stage voor vier weken blijkt niet al te makkelijk te zijn. Gelukkig na een post op LinkedIn waren er een aantal reacties waaronder een van Glenn. Tijdens mijn gesprek met Glenn en Sylvia, voelde ik mij enorm welkom en keek er erg naar uit om een deel uit te mogen maken van het team. Het lijkt mij een enorm leuke kans om hier mee te mogen werken op de marketingafdeling. Ik denk dat ik hier veel kan leren als marketing student.

Hoe kort dat ook is, ik kijk enorm uit naar mijn stageperiode! En ik heb veel zin in om mij hier verder te kunnen ontwikkelen als marketing student.

Onze nieuwe marketing student Isa