Skip to main content

Nieuwe marketing stagiair Danny!

Mijn naam is Danny Vroegh, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Dordrecht. Vanaf September zal ik het team van Chance4u versterken als stagiair. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatiespecialist. Ik ben een leergierige en hardwerkende student die graag meer wil leren over marketing in de praktijk. Als je meer te weten wilt komen over wie ik ben, lees dan vooral verder!

 

Wie ben ik?

Ik ben een sociale en leergierige jongen die graag een praatje maakt met nieuwe mensen en nieuwe dingen leert. Daarnaast hou ik van wandelen, lezen, sporten en leuke dingen doen met vrienden. Ik ga ongeveer vier keer per week naar de sportschool en in de avond maak ik vaak nog een wandeling met muziek op. Als ik terug ben van het wandelen lees ik voor het slapen gaan nog even 10 tot 15 bladzijdes van een boek. Ook kan ik enorm genieten van thuis zitten en Netflix kijken met wat lekkers te eten erbij. Verder ben ik vooral bezig met mijn opleiding.

 

Mijn opleiding en werk

Momenteel ben ik tweedejaars student aan het Zadkine business college in Rotterdam, waar ik de opleiding Marketing en Communicatiespecialist volg. Het eerste jaar ging mij goed af en ik kijk er naar uit om meer te leren over marketing. Nu mijn tweede leerjaar gaat beginnen start ik met zes maanden stagelopen bij een marketing bedrijf, zodat ik kan leren hoe het in de praktijk gaat. Deze zes maanden ga ik meelopen bij Chance4u. Naast mijn opleiding ben ik werkzaam bij Flink waar ik boodschappen bezorg op een elektrische fiets.

 

Waarom Chance4u?

Tijdens mijn zoektocht kwam ik een post van Chance4u tegen op Instagram dat ze een nieuwe stagiaire zochten. Toen ben ik verder gaan kijken op het Instagram account en de website. Dat sprak mij wel aan, omdat het er netjes uit zag en een leuk en jong team om mee te werken. Ik had Chance4u direct gebeld en kreeg Glenn aan de telefoon. Het gesprek ging goed en we hadden gelijk een afspraak ingepland om langs te komen voor een kennismaking gesprek. Tijdens het kennismaking gesprek ben ik ontvangen door Glenn en Thessa, die mij gelijk kennis hebben laten maken met de andere collega’s op kantoor. Ik voelde mij enorm welkom en ben enthousiast om aan mijn stageperiode te beginnen.

Ik heb enorm veel zin om mijn stageperiode bij Chance4u te starten en meer te leren over marketing in de praktijk. Ik ga aan de slag met de SEO, social media en sales.

Nieuwe marketing stagiair Danny!