Nieuwe marketing medewerker, Jana stelt zich voor!

Mijn naam is Jana en ik ben 27 jaartjes jong. Ik ben nieuw bij Chances4u wat natuurlijk betekent dat ik mezelf moet voorstellen. In mijn omgeving sta ik bekend om mijn hysterische schaterlach en mijn creatieve randje. Daarnaast heb ik een liefde voor dieren en kun je mij af en toe samen op de bank vinden met mijn één oogige kat Dorito. Mijn vrienden zullen je stuk voor stuk vertellen dat ik af en toe wat besluiteloos kan zijn. Maarja, waarom staan er ook zo véél opties op de menukaart?! Verder stap ik zelden met het verkeerde been uit bed. Is het toch een mindere dag? Dan kun je me heel eenvoudig blij maken met lekker eten.

Mezelf in een elevatorpitch

Hoe ik mezelf zou omschrijven in enkele woorden? Vrolijk, leergierig, creatief en af en toe misschien een beetje onhandig.

Mijn persoonlijke doelen

Doorratelen over mezelf vind ik niet al te moeilijk. Praten kan ik namelijk heel veel en goed. Toch vond ik het best lastig om iets over mezelf te schrijven. Want waar begin je precies en wat is nu interessant? Over mijn persoonlijkheid heb ik nu al wat verteld. Daarnaast heb ik natuurlijk ook heel wat doelen waar ik naartoe wil werken. Het belangrijkste is natuurlijk gelukkig zijn. Maar hoe behoud ik dit doel? Ik ben graag lekker bezig en daarom vind ik het erg leuk om ook binnen mijn werk verschillende taken op te pakken. Zo heb ik bijvoorbeeld ervaring in vormgeving, e-mailmarketing, het opzetten van reclamecampagnes en de daarbij horende plannen, het schrijven van teksten en het creëren van social media content. Daarnaast vind ik het ook heerlijk te knutselen aan diverse websites.


Buiten het werk om heb ik natuurlijk ook heel wat hobby’s. Zo vind ik het leuk om te schilderen, af en toe tegen een boksbal te slaan en vind je mij regelmatig met vrienden onder het genot van een drankje.

Marketing medewerker omgeving Rotterdam

Deze maand ben ik begonnen bij Chances4u als online marketing medewerker. Ik heb enorm veel zin om aan de slag gaan. Ben je opzoek naar een allround marketing medewerker in de omgeving Rotterdam? Dan kan ik je helpen met onder andere je SEO strategie, social media– en email marketing. We kunnen samen bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jou. Natuurlijk geheel vrijblijvend! Wanneer kom je langs voor een kopje koffie?

Nieuwe marketing medewerker, Jana stelt zich voor!

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u