Nieuwe collega, Marketing medewerker Lotte!

Marketing medewerker Lotte stelt zichzelf voor!

Wie ben ik? Ik ben Lotte van Kooten en ik ben 21 jaar oud. Ik ben sinds deze maand werkzaam bij Chances4u als online marketingmedewerker. Na het behalen van mijn HBO diploma Hotel- Eventmanagement aan de Hogeschool TIO te Rotterdam, kwam ik al gauw tot de conclusie dat mijn interesses in de marketingbranche liggen. Ik zal in deze blog wat meer over mezelf vertellen.

Mijn doelen als medewerker bij Chances4u

Ik kan van mezelf zeggen dat ik een hardwerkende, sociale en enthousiaste meid ben. Ik heb in het verleden al veel geleerd op het gebied van bijvoorbeeld social media, content creatie en e-mailmarketing. Ik kijk er enorm naar uit om meer te leren en mijn kennis te vergroten. Ook vind ik het erg leuk om bedrijven te ondersteunen op het gebied van marketing. Het is zo enorm belangrijk om online goed zichtbaar te zijn met een duidelijke identiteit en daar wil ik bedrijven bij gaan helpen.

marketing funnel

Waar ben ik naast mijn werk in geïnteresseerd?

Ik heb naast mijn werk ook veel andere interesses. Ik houd enorm van lekker eten. Sushi, pasta, een lekker stukje vlees… ik lust echt alles. Daarnaast vind ik fotografie erg leuk, ga ik graag naar de sportschool en vind ik het heerlijk om te borrelen of uit te gaan met vriendinnen. Ik ben ook graag thuis met familie, heerlijk een film kijken op de bank en speel en knuffel graag met mijn veel te lieve hond Ollie.

Nieuwe baan bij Chances4u

Ik heb ontzettend veel zin om te starten bij Chances4u. Heb jij hulp nodig met jouw bedrijf? Dan ben je bij Chances4u bij het juiste adres! Ik kan jou onder andere helpen op het gebied van social media, content creatie, SEO en e-mailmarketing. 

Nieuwe collega, Marketing medewerker Lotte!

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u