Nieuwe marketing stagiair Luuk!

Ik zal mij even voorstellen… Mijn naam is Luuk van Dijk. Ik ben 20 jaar oud en woon in Sliedrecht. Ik ben een sociale hard werkende jongen en een echte teamspeler. De komende periode ga ik als marketing stagiair het team van Chances4u versterken.

Over mij

Mijn hobby’s zijn gamen en voetbal. Zo´n tien jaar geleden startte ik met voetbal en dat doe ik altijd nog met veel plezier. Ik zit nu in een vrienden team bij v.v. Sliedrecht. Ik kijk uit naar elke wedstrijd en misschien nog wel het meest naar de derde helft. Naast mijn studie werk ik op festivals. Ik sta achter de bar biertjes te tappen of sta er voor drank uitgifte. Door de heerlijke sfeer en altijd goede muziek blijft het leuk werk.

Mijn werkzaamheden als marketing stagiair

Sinds 20 maart ben ik werkzaam als marketing stagiair bij Chances4u. Momenteel zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding marketing en communication specialist op het Albeda in Rotterdam. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik de marketing kant erg interessant vind. Mijn stage periode zal 4 maanden betreffen. Van maandag tot en met woensdag zal ik het team van Chances4u versterken. Tijdens deze dagen ga ik mij bezighouden met de social mediakanalen van verschillende klanten. Daarbij voer ik SEO werkzaamheden uit om de vindbaarheid van hun website te vergroten.

Waarom chances4u?

Om mijn eerste studiejaar af te ronden moet ik stage lopen bij een bedrijf in een passende branche. Via mijn stagecoördinator ben ik geadviseerd om op de site van Chances4u te kijken. Na het bekijken van de site zag ik een mooie mogelijkheid om bij het bedrijf stage te lopen en had gelijk gesolliciteerd. Na het solliciteren ben ik in gesprek gegaan met Glenn Kuurstra. In dat gesprek heeft hij mij vertrouwen gegeven voor een leerzame stage als marketing stagiair.

Ik heb voor Chances4u gekozen omdat het een klein maar zeer leerzaam bedrijf is. Het doel is dat ik zelfstandig klanten oppak op het gebied van social media en daarbij zelf SEO teksten strategisch kan indelen. Wil jij jouw online marketing uitbesteden? Bekijk gerust onze diensten of neem contact met ons op. Ik heb veel zin in mijn stage en heb het hier nu al erg naar mijn zin!

Nieuwe marketing stagiair Luuk!

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u