Maak kennis met onze nieuwe Marketing Manager!

Even voorstellen

Ik ben Esther 31jr, opgegroeid in het Zeeuwse dorpje Wolphaartsdijk, dichtbij het strand waar elke dag als vakantie voelde, en nu woon ik al bijna 10 jaar door de liefde in Giessenburg. De afgelopen 5 jaar zijn we bezig geweest met de bouw van ons droomhuis waar we nu samen met onze 3 dochters (Dani 6jr, Jackie 2jr & Scottie 0jr) wonen. Elke ochtend is het weer een feestje om de zon op te zien komen in de polder met de spelende diertjes in het weiland.

Met een drukgezinsleven vind ik het heerlijk om uit te waaien op het strand. Koffietje (of wijntje) bij een strandtent en de kindjes lekker spelen in het zand. Verder word ik blij van lange zomeravonden, cakejes of taarten bakken met mijn dochters en in het weekend de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt in onze pyjama’s. Daarnaast ben ik graag creatief bezig en vind ik het heerlijk om de laatste puntjes op de i te zetten in ons interieur en bezig te zijn met de laatste trends in mijn vakgebied. En nu over werk..

Loopbaan – stukje kennis & werkervaring / wat ik hiervoor heb gedaan

Na een opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam ben ik een deeltijd Communicatie opleiding gestart aan Avans Hogeschool. Naast 5 dagen werken bij Jeans Centre als grafisch vormgever en marketingcommunicatie assistent, zat ik ´s avonds in de boeken om te studeren. Met een zwangere buik van onze eerste dochter nam ik mijn diploma in ontvangst en startte na mijn verlof mijn avontuur bij Weddingdeco.nl, Partydeco.nl & Kidsdeco.nl (WeLoveDeco B.V.). Hier heb ik 6 jaar lang meegebouwd aan de groei van de webshops. Van een rebranding en het uitwerken van de strategie tot het in de markt zetten van nieuwe productgroepen. Waar ik het ene moment werkte aan een beursconcept en beursopbouw, was ik het andere moment bezig met een fotoshoot organiseren en bijwonen om onze producten in de juiste look & feel te laten vastleggen. Een breed scala aan werkzaamheden in de management rol van Head of Design. Na 6 jaar lang in een hoog tempo te hebben gewerkt om de groei te kunnen bijbenen en hele mooie successen hebben mogen vieren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een korte uitstap gemaakt naar Duifhuizen Tassen & Koffers als Marketing Manager. Dit bleek helaas niet de uitdaging waarnaar ik opzoek was en zo kwam ik al snel in contact met Sylvia. Tijdens het eerste gesprek was de klik er en zag ik de potentie die Chances4U heeft en zo mag ik de komende tijd gaan bouwen aan Chances4U.

Passie – marketing & branding

Ik ben ambitieus en krijg er energie van om bedrijven te zien groeien. Met het portfolio van Chances4U kan ik dan ook niet wachten om hier dagelijks nieuwe ideeën voor uit te werken en zo Chances4U verder uit te bouwen. Door mijn passie voor het vak en de breedte van marketing zijn er zoveel mogelijkheden. Waar ik mezelf eerst gespecialiseerd heb in omnichannel marketing, is dit onderscheid niet meer te maken. Het is heel mooi om via verschillende kanalen bedrijven naar een hoger niveau te tillen door een optimale inzet van marketing en daarbij de authenticiteit en missie van een organisatie te waarborgen. Doordat de branche continue in beweging is, zijn de mogelijkheden oneindig en is stilstaan er niet bij. En dat is precies de reden waarom het zo leuk is om hier dagelijks mee bezig te zijn. Ik kijk er naar uit om de klanten te ontmoeten en ook hier samen met de directie successen te gaan vieren. Wie weet zien of spreken we elkaar snel!

Maak kennis met onze nieuwe Marketing Manager!

Blijf op de hoogte via onze eigen kanalen:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

© Zoccolo. All rights reserved.
Powered by Chances4u