Skip to main content

Wij hebben een nieuwe marketing stagiair Filipe

Ik stel me graag even aan jullie voor, mijn naam is Filipe. Ik ben 21 jaar oud, wonend in Rotterdam en momenteel gedreven aan de slag als stagiair bij Chances4u Marketingbureau! Als tweedejaars Accountmanagementstudent ben ik vol enthousiasme bezig met het ontdekken van nieuwe marketingkansen bij Chances4u. Ontdek mijn spannende reis terwijl ik mijn marketingkennis verder ontwikkel! Ben jij nieuwsgierig geworden? Duik dan in mijn verhaal in deze fascinerende blog!  

Hoe beschrijf ik mijzelf? 

Ik sta bekend als een vriendelijk en betrokken persoon. Over het algemeen ben ik rustig, maar ik kan soms ook druk zijn. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren op marketinggebied, om

marketing

 mijzelf zo te professionaliseren voor mijn toekomst. Daarnaast vind ik het leuk om een activiteit te doen met vrienden of familie zoals; karten, uiteten of bordspelletjes spelen. Dat vind ik altijd erg gezellig. Ik hou heel erg van muziek, zo ben ik ook bezig om mijn eigen muziek te maken. Ook vind ik het heerlijk om te relaxen op het strand, het liefste doe ik dat naast de palmbomen met

 muziek in een warm land. Verder vind ik het ook leuk om gezellig op het strand te voetballen met vrienden. Helaas is het niet altijd lekker weer in Nederland en kan ik niet genoeg genieten van het lekkere weer. Om deze reden ben ik met mijn beste vriend op zoek gegaan naar nieuwe activiteiten zoals het opstarten van een bedrijf. Ik maak naast deze onderneming content op social media en verkoop ik de nieuwste sneakers die uitkomen. Verder ben ik vooral gericht op school en stage om dat af te ronden en nieuwe kansen voor mijn professionele carrière te creëren. Het

 openen van een nieuw hoofdstuk van m’n leven. 

Mijn studie & beroep 

Op dit ogenblik ben ik tweedejaars student aan het Albeda College in Rotterdam, ik volg daar mijn studie van drie jaar Accountmanagement. Voor deze studie volgde ik een Sales opleiding. Ik vind het leuk om klanten te helpen en hen blij te maken met hun wensen en behoeftes. Naast school werk ik in een kledingwinkel genaamd; The Sting. De komende periode loop drie maanden stage bij Chances4u en ik ben erg enthousiast over het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden binnen het marketingbureau van Chances4u. Ik kijk ernaar uit met plezier mijn kennis in de marketing te verbreden. Waarom ik zo graag in de sales zit? Ik ga het je nu vertellen. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met iets waarnaar zij zoeken. Sales past goed bij mij omdat ik enorm veel van uitdagingen houd. Ik leer hoe ik moet verkopen van andere, bijvoorbeeld door de klanten of collega’s. Ik leer op deze manier hoe ik moet communiceren met andere om hen te overtuigen om iets te kopen. Dit vind ik interessant omdat ik hierdoor andere mensen écht kan leren kennen en mijn professionele netwerk kan uitbreiden.   

Werkzaamheden als marketing student. 

In de komende drie maanden hoop ik mijzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren in het team van Chances4u. Voor nu ga ik vooral aan de slag met de optimalisatie van SEO, SEA en sales. Ik hoop in deze periode mijzelf verder te ontwikkelen en te groeien in marketing en sales. Dit met als doel een goede basis te leggen voor mijn toekomst.  

Waarom heb ik gekozen voor Chances4u?  

Mijn eerste kennismaking met Chances4u heb ik als erg gezellig ervaren. Het werd mij gauw duidelijk wat er van mij verwacht werd en de werkzaamheden maakte mij enthousiast. De volgende dag werd ik gebeld dat ik kon beginnen! Ik ben ontzettend blij met deze stageplek, want ik verheugde mij erop om dit als werk/ stage te gaan doen en nieuwe dingen te kunnen leren. Ik verheug me op de mogelijkheid om nog meer te ontdekken binnen online marketing. Wil je meer over mij te weten komen? Kom dan met ons in contact! Ook kan je ons volgen op social media, bezoek onze Instagram, Facebook of LinkedIn

Marketing

marketing

Wij hebben een nieuwe marketing stagiair Filipe