Skip to main content

Irenio stelt zich voor!

We hebben er weer een nieuwe topper bij. Dit betekent natuurlijk dat hij zich moet voorstellen. Wie is Irenio en wat kan hij voor jou betekenen? Graag vertelt hij je er alles over!

Wie is Irenio?

Mijn naam is Irenio en ik ben 26 jaar jong. Ik studeer momenteel een deeltijdopleiding toegepaste psychologie en ben heel enthousiast om mijn functie als sales marketeer te gaan vervullen. De marketingbranche wordt voor mij een nieuwe omgeving maar wel een omgeving waar ik onbewust altijd al mee bezig ben geweest. Ik heb me in het verleden gespecialiseerd in het creëren van content, foto- en videografie, statistieken bijhouden van verschillende sociale platformen voor bedrijven.

Mijn werkachtergrond

Ik heb de afgelopen 2 jaar gewerkt in de zorg als groepsbegeleider en heb halveerwegen dit jaar de keuze gemaakt voor meer stabiliteit en structuur. Buiten mijn werk om ben ik actief bezig met sport. Een geweldige ervaring die me op veel plekken heeft gebracht en mijn sociale netwerk erg heeft uitgebreid.

Wat ik ga doen voor Chances4u!

We leven in een tijd dat alles heel snel gaat. Ik ga me bij chances4u voornamelijk bezighouden met sales. Ik ben een verbinder, heb geduld en kom makkelijk in contact met mensen. Multi inzetbaar en een teamspeler. Aspecten die ik erg belangrijk vind om deze functie uit te voeren. Hierdoor ben ik geknipt voor deze functie.

Irenio stelt zich voor!